Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

  Із 17 листопада по 1 грудня у Тернополі відбувається Українська танцювальна олімпіада. Під патронатом міського голови Тернополя Сергія Надала організатори свята проявили чи не найгірші менеджерські здібності. У цьому переконався журналіст інтернет-газети “Про все”. За 40 хвилин до початку змагань у минулу неділю наш колега завітав з родиною на змагання. Але пройти у концертний хол Holiday виявилось нереальною протягом години! Черга до кас звивалась анакондою по всьому першому поверсі торгово-розважального центру “Подоляни”. Поки батьки стояли в чергах за квитками і можливістю здати верхній одяг у гардеробній, мами з тренерами біля льодового комплексу “творили зачіски” юним конкурсантам, діти там же переодягалися. У холоді.
- Такого організаційного бардаку нам ще не доводилось бачити в Україні,- розповіла “Про все” мама конкурсанта зі Львова. За 7 років, відколи ми беремо участь у змаганнях, я ще такого організаційної неспроможності не відчувала на власній шкурі.

Журналіст “Про все” також дивувався, як можна бути такими байдужими до дітей, до їхніх батьків. Все звелось до “здирництва” танцювальними клубами.

Організатори ходили поруч із дітьми, що переодягалися, роздавали “пропуски” і… тішились, що прийшло по двоє-троє вболівальників на одного учасника. Вхід на одну особу вартував 70 гривень. Але за ці гроші люди могли лишень постояти як оселедці в банці! Щоб розгледіти дитину на майданчику й мови не було. Нормально сфотографувати чи зняти на відео мали право лише спеціально запрошені фотограф і телеоператор. Вони й “човпли копійку” з батьків.  Участь у змагання взяло понад 3 тисячі спортсменів!

Розуміємо, що поради давати найлегше, але замість того, щоб розвести у старті молодші вікові категорії зі старшими, на танцювальний паркет зігнали усіх учасників. Під час оголошення суддів, представники Феміди навіть не мали де стати. Задуха у залі стояла страшенна. Щоб не зомліти, люди додатково оплачували місця, щоб хоч присісти на край стільця дивана. “На люксові” місця гуртувалось по 10-15 батьків, які стерегли місця для танцюристів, щоб у паузах між виступами діти могли присісти і розслабити м’язи.

На змаганнях був присутній співак Едуард Романюта з родиною. Мусіла юна зірка естради мордуватися зі всіма. Треба відзначити, що співак не вередував, бігав чемно за водичкою, коли його просили старші члени родини, якщо було дуже скучно -читав газету.

Найпарадоксальніше в даній олімпіаді те, що вона вже проводиться сьомий раз у Тернополі і всі організаційні моменти повинні були відшліфовані. А тут “шліфувати” навчились лише гривню… Дуже прикро…

Ми не пишемо про переможців змагань, оскільки олімпіада ще триває

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.