Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Рейтинг партії «УДАР» перед виборами різко впав через провокації та заздрість. Прихильників і симпатиків політичної сили, яку очолює відомий боксер Віталій Кличко, було чимало. Тому репутацію «Українського Демократичного Альянсу за Реформи» псували, як вороги з «регіонів», так і приятелі по опозиції. Принаймні в цьому переконаний головний «ударівець» на Тернопільщині Ігор Побер. Він незабаром отримає мандат народного депутата України, адже пройшов до парламенту під двадцять п’ятим номером у списку.

Ігор Побер, голова Тернопільської обласної організації політичної партії «УДАР»: «останній події, які склалися з підписанням коаліційної угоди і тої інформаційної атаки, яка була на нашу політичну силу, вона відбилася, в першу чергу, на західних областях і практично результат, який показали ми – це 15,5 відсотків, Франківщина трішки більше, Львівщина ще менше. Це відкинуло нас десь на п’ятнадцятий результат в області, з першого, другого, третього»

Щодо своїх однопартійців-мажоритарників, які програли по всіх п’яти округах Тернопільщини Ігор Побер сказав, що вони засмучені, але не в депресії. Гроші, які «ударівці» витратили на передвиборчі листівки, білборди та іншу символіку в них не останні. Тому по чоловічому прийняли поразку.

Ігор Побер, голова Тернопільської обласної організації політичної партії «УДАР»: «звичайно люди розчарувались в цьому, я думаю, що вони не тратили останні гроші, я думаю, це багато з тих депутатів, які пройшли. Хай думають, що робити після цього, бо багато з них залізли в такі борги, я не знаю звідки вони віддавати будуть, де вони збираються заробляти ці гроші, в Верховній Раді, враховуючи ту зарплату, хоча вона велика, я думаю, що їм її далеко не хватить, щоб повіддавати ті борги, які вони поназичали, щоб випускати той самий галицько-волинський вісник, який коштує не малих грошей, щоб закидати ним всю область. Напевно ці гроші треба позичити людині, яка ні одного дня ніде не працювала»

Переїжджати в Київ Побер не хоче. В нього в Тернополі залишається сім’я та бізнес. Коли їздитиме на сесії в столицю, житиме у готелі. Замість нього у період пленарних засідань залишатимуться працювати в місті особисті помічники.

Ігор Побер, голова Тернопільської обласної організації політичної партії «УДАР»: «скоріш за все буде два представника, які будуть працювати тут. Це хтось буде звичайно з нашого обласного офісу, з помічників і хтось скоріше всього з юридичною освітою, який буде сидіти в громадській приймальні, буде приймати громадян, крім цього в нас ще громадська приймальня не закрилась, яка працювала і буде працювати постійно на вулиці Крушельницькій ну і два звичайно, які будуть працювати в Києві, які будуть працювати в комітетах ВР, які будуть допомагати, писати закони, створювати їх, підказувати, допомагати»

В парламенті Ігор Миколайович не користуватиметься своїми фізичними можливостями. Каже, працювати та вирішувати усі питання потрібно цивілізовано, без кулаків.

Ігор Побер, голова Тернопільської обласної організації політичної партії «УДАР»: «ніхто мене не брав, що я важу 130 кілограм для того, щоб блокувати трибуну звичайно»

Тепер у Верховній Раді Ігор Побер опікуватиметься розвитком спорту. Для того хоче увійти в склад відповідного комітету. Обіцяє політик голосувати особисто своєю карткою депутата і ніколи не увійти до числа «тушок».

Ігор Побер, голова Тернопільської обласної організації політичної партії «УДАР»: «ну я не бачу, хто з наших представників, тридцяти чотирьох чоловік з нашого списку, може стати так званою «тушкою». Я сто відсотків не стану»

Загалом Ігор Побер каже, що у Верховній Раді «УДАР» працюватиме у тандемі з Об’єднаною опозицією та «Свободою», повідомляє ІНТБ. Про результати звітуватиме журналістам і громадськості у Тернопільському центрі комунікацій

          

 

Коментарі  

 
-1 #4 Оля 26.11.2012 09:14
до ukrainka
:lol: цікаво, кого ж то так жаба давить, що Побер пройшов до верховної ради? важайте не лопніть від злості! замість того, аби позоритися своїми коментарями трохи власну граматику підтягніть) 8)
Цитувати
 
 
0 #3 ukrainka 21.11.2012 18:16
Досить доречно п.ЛІКАРЮ.поправочка" ГАНЬБА" дякую!і ще раз- ГАНЬБА!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Цитувати
 
 
+2 #2 Лікар 21.11.2012 15:19
Цитую ukrainka:
Який жах.!!!Так цьому нардепу .який потрапив у ВР.щоб боронити трибуну.(бо не здатний більше ні на що)і.якого пропхали по списку.бо ні защо іншим чином не пройшов би треба краще походити в школу щоб відшліфували йому його дикцію.запасом слів збагатили.а не рахувати чиїсь доходи.розходи.яка ганьба!!!Куди ви пан Побер ПОПЕР???Напевно ви помилилися дверима і це -ФАКТ .тому.що ви себе проявили на ду уже низькому рівні.А '''А'''А!ПОЗОР ТАКИМ НАРДЕПАМ!!!!!!! !!!!!!!

Не позор,а сором,чи ганьба.Ви також не ідеально висловлюєтесь.
Цитувати
 
 
+1 #1 ukrainka 21.11.2012 04:46
Який жах.!!!Так цьому нардепу .який потрапив у ВР.щоб боронити трибуну.(бо не здатний більше ні на що)і.якого пропхали по списку.бо ні защо іншим чином не пройшов би треба краще походити в школу щоб відшліфували йому його дикцію.запасом слів збагатили.а не рахувати чиїсь доходи.розходи.яка ганьба!!!Куди ви пан Побер ПОПЕР???Напевно ви помилилися дверима і це -ФАКТ .тому.що ви себе проявили на ду уже низькому рівні.А '''А'''А!ПОЗОР ТАКИМ НАРДЕПАМ!!!!!!! !!!!!!!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.