Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Лідер Удару Віталій Кличко визнав наявність заборгованості перед людьми, які працювали під час виборчої кампанії партії.

Про це він заявив на брифінгу в четвер, відповідаючи на питання про скарги працівників штабів на невиплату заробітної плати.

За його словами, в основному до агітаційних заходів залучали волонтерів, але "мажоритарщики" зверталися до помічників, щоб вони на фінансовій основі допомагали їм вести кампанію".

"Такі прохання існують, ми знаємо про такі випадки і зробимо все, щоб ті фінансові зобов'язання, які взяли на себе мажоритащики, були виконані", - сказав Кличко.

На питання про те, коли такі борги можуть бути погашені, Кличко відповів: "Я думаю на протязі місяця, максимум до нового року це питання буде вирішено".

Як відомо, раніше були оприлюднені документи, які підтверджують те, що за 2 тижні до виборів з боку центрального штабу партії було значно скорочене фінансування обласних штабів, а в деяких областях взагалі було урізане.

Так само дорученням скоротили і виплати членам ДВК та ОВК. В квоту потрапляв лиш один член ДВК, не враховуючи керівні посади.

Більше про скорочення фінансування партією читайте в статті "Української правди".

Коментарі  

 
+2 #1 ukrainka 22.11.2012 18:16
То чому цей новостворений Побер страдає всякую маячнею рахуючи чиїсь гроші.а то що під носом не бачить.І для чого його просунули у ВР?Взагалі таке враження .що в школу не ходив.ГАНЬБА!!!!!!!!! !!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.