Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як ми вже повідомляли онлайн-трансляція сесію міськради, яка проходить сьогодні збиралися відмінити. 140 питань порядку денного хотіли розглянути без зайвих очей. До речі, 90% з них – земельні.

Через тиск громади та Інтернет-ЗМІ міські чиновники вирішили не ризикувати. На сайті міськради встановили опцію з онлайн-переглядом за цим посиланням. Подивитися, що роблять міські депутати вдасться далеко не всім. Картинка трансляції вкрай неякісна, регулярно зникає або переривається рекламою то магазину “Ельдорадо”, то анекдотів про Януковича. Зрозуміти, про що говорять учасники засідання вдасться лише людині з добрим слухом, бо мікрофони спотворюють голоси виступаючих, повідомляє За Збручем

Нагадаємо, що команда Налада плануює виділити територію громадян Соціалістичної Республіки В’єтнам. Це питання тривалий час відкладалося через неоднозначність і скандальність. Воно в порядку денному під номером 63.

Коментарі  

 
-1 #3 Василь. 23.11.2012 16:05
в мене трансляція йде нормально. знову журналісти брешуть(((((((
Цитувати
 
 
+1 #2 Володимир 23.11.2012 15:51
Я нормально дивився всю сесію. Лише 2 рази перервало, але за 30сек. поновилось.
І ніяким вєтнамцям нічого не виділили.
Раджу журналістам в гонитві за сенсаціями не втрачати адекватність мислення.
Цитувати
 
 
-1 #1 Ден 23.11.2012 15:11
брєд сивої кобили. трансляція йде нормально. є реклама, але вона і буде на безплатному каналі. пишуть ті, які не тямлять)))))))) )
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.