Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Фахівці Державної фінансової інспекції в Тернопільській області під час проведення планової ревізії фінансово-господарської діяльності Комунального підприємства “Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя” виявили фінансові порушення, які призвели до втрат майже 64 тис. грн.

Близько 31 тис. грн було втрачено (включно з внесками до державних цільових фондів) черезнеправильне нарахування доплат  за суміщення посад.

Окрім того, на підприємстві мало місце незаконне використання бюджетних коштів. Більше 10 тис. грн таким чином було витрачено на оплату додаткових відпусток працівникам установи, хоча це дозволено робити виключно за рахунок власних резервів.

Але ще більше дивує факт завищеної сплати внесків до Пенсійного фонду. А це майже 8 тис. грн.

І, нарешті, ревізори зафіксували в об’єднанні парків завищення вартості ремонтно-будівельних робіт, що призвело до втрати  більше 15 тис. грн бюджетних коштів.

За наслідками ревізії складено 4 протоколи про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, наприкінці вересня цього року був представлений новий  директор «Об’єднання парків і культури і відпочинку» - інженер з тридцятирічним стажем Романюк Василь Іванович. До нього цим підприємством керував депутат Тернопільської міськради від ВО «Свобода» Липка, який був звільнений через корупційний скандал.

      

На фото: Василь Романюк

Коментарі  

 
-1 #3 я 25.11.2012 07:26
До редакціі тт. Чо не друкуєте всіх коментарів? Певно добре вам хтось башлянув за цю заказуху.
Цитувати
 
 
+1 #2 Нік 23.11.2012 18:45
щось правоохоронці зашуршали по міській раді. Певно Наджал добре наступив на мозоль Азарову))))
Цитувати
 
 
+1 #1 Ден 23.11.2012 14:52
подивіться добре період перевірки. то ще за попереднього керівника намутили. Його Надал вже звільнив!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.