Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

З чиєї «кишені» виклали не одну тисячу гривень і за якими критеріями вибрали школи, не повідомляється…

Міський голова Тернополя Сергій Надал і посадовці міської ради вітали школярів зі святом останнього дзвоника та дарували ноутбуки. Про це повідомляє прес-служба мерії. Але в повідомлені чомусь несказано – за які кошти були закуплені такі дорогі, хоча й потрібні школам, подарунки. Та й сім ноутбуків коштують не один десяток тисяч гривень? Адже громаді було б цікаво дізнатися, чи з казни на це виділили кошти, чи є в мерії такі «файні меценати», що купляють техніку чиновникам, щоб ті потім лишній разх «пропіарилися», а чи з власного кошелька посадовці зробили презенти керівництву шкіл. Бо ж зрозуміло, що ноутбуками, які «вділили» школам, не зможуть користуватися сотні школярів. А також, напевне, в інших, «необдарованих» школах, колективи та й ті ж учні хотіли б дізнатися – за якими критеріями в мерії визначають - яким навчальним закладам дарувати цінні речі чи певні привілеї, а яким ні. Тут слід додати, що раніше («ТТ» писав це тут) Надал з вже екс-заступником Ландяком також подарували ноутбук ЗОШ №29, де вчиться не хто інша, як дочка … міського голови Тернополя Сергія Надала. Ось так? Тим паче, що мер з командою постійно запевняє у прозорості та відкритості влади.

Отже, свято останнього дзвоника відзначили усі школи Тернополя 27 травня. А міський голова Сергій Надал привітав у цей день учнів, батьків та вчителів школи №17 і подарував цій школі ноутбук. Привітати учнів та випускників із закінченням навчального року прийшли також посадовці міської ради. Секретар міської ради та заступники міського голови теж подарували школам, в яких виступали з вітальним словом, ноутбуки. Зокрема, вони побували у таких навчальних закладах: Ігор Турський – школа №19. Богдан Бойко – навчально-виховний комплекс «Школа-ліцей №6 ім. Н. Яремчука», Леонід Бицюра – школа №9, Владислав Стемковський – школа №22, Олександр Степанюк – школа №24; Вікторія Остапчук – школа №28.

P.S. “ТТ" цікаво – чи часом не навчаються у цих закладах діти висок посадовців міської ради? Просимо наших читачів, якщо такі факти мають місце і їм про це відомо, написати нам.

 

"ТТ"

Коментарі  

 
+4 #3 Петро 28.05.2011 14:42
Так свобода дякувала за маршову силу на день Героїв... Дожились.
Цитувати
 
 
+5 #2 прес-служба 28.05.2011 05:04
Надал закінчив 17 школу, а Турський - 19. Турський ще дуже дякував директорці, що вивела дітей на марш у вишиванках
Цитувати
 
 
+3 #1 Саша 27.05.2011 23:43
а я і не знав, що спадкоємиця Надала в 29 школі вчиться, дякую... завтра поцікавлюся в колги-вчителя з цієї школи як вона справується, і чи така "здібна" як її батечко
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.