Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вся «свободівська рать» у вишиванках очолювала колону.

Пригадуєте минулий рік – на випускному разом з екс-мером Тернополя Романом Заставним школярів, які закінчили навчальні заклади в обласному центрі, вітали Арсеній Яценюк і В’ячеслав Кириленко. А батьків, випускників та гостей свята розважав тернополянин Сергій Притула. Але цікаво, що тодішня міська влада, прагнучи зробити приємний сюрприз тернополянам, наперед не афішували приїзд відомих політиків та зірок. Цього року обласний центр буквально ряснів плакатими про присутність на святі гурту С.К.А.Й. задовго до події. А з політиків до нас завітав … ну звісно, ніхто інший, як лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок. Який і очолив колону випускників, які урочисто йшли вулицями міста. Поруч з ним, зрозуміло, були його побратими по партії - мер Тернополя Сергій Надал, голова облради Олексій Кайда (які, нагадаємо, щойно повернулися з чергового закордонного вояжу, цього разу з Італії). Також за керівництвом свободівців чимчикували їхні наближені –  Ігор Дулеба (керуючий справами облради), Михайло Головко (голова міської організації партії), Ігор Турський (секретар міськради), Олександр Степанюк (керуючий справами мерії), Леонід Бицюра (заступник Надала), а також  «не свободівки» пані Марія Баб’юк (директор інституту ім. В. Чорновола) та Ольга Похиляк (керівник управління освіти міста). До слова, всі вищеназвані були у вишиванках, за винятком, як це не дивно, найбільш патріотично і національно свідомого пана Головка).

Та свято все ж було організоване не для чергового піару свободівців і чиновників, а для випускників та їхніх батьків і вчителів.

Отже, 28 травня у Тернополі відбулося свято «Випускник-2011». Урочистим парадом 1006 випускників загальноосвітніх навчальних закладів під супроводом муніципального оркестру «Воля», духовного оркестру Тернопільського військового гарнізону та ансамблю мажореток пройшли центральними вулицями міста. Колону очолювали міський голова Сергій Надал, голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда та гість свята Олег Тягнибок. Взяли участь у параді і члени виконавчого комітету міської ради та депутати органів місцевого самоврядування.

Попереду крокували «золоті» та «срібні» медалісти, переможці заключного етапу Всеукраїнських предметних олімпіад, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, призери змагань з різних спортивних дисциплін, юні служителі муз та активні учасники учнівського самоврядування.

Урочиста частина свята пройшла на центральному стадіоні, де відбулося нагородження медалістів та переможців конкурсу вишиваного костюму. Несподіванкою для випускників стало вітання директорів шкіл, які хором заспівали для своїх вихованців. Крім того, гість свята Олег Тягнибок подарував випускникам тернопільських шкіл виступ гурту С.К.А.Й. 

Звертаючись до випускників, вчителів та батьків міський голова Сергій Надал, зазначив:

«Сьогодні особливий день для усіх випускників. Ви розпочинаєте новий етап у житті. Для когось — це початок нового навчання, здобуття вищої освіти, для когось — початок трудового життя. Нехай вам щастить у всіх ваших починаннях. Бажаю вам амбітних планів і величних звершень. Бажаю вам невгамовності і пошуку, ініціативи. Ви є тим поколінням, яке реально змінить нашу країну. Бажаю вам здоров’я і добра, удачі і натхнення, Божого благословення».

P.S. А от фраза «…гість свята Олег Тягнибок подарував випускникам тернопільських шкіл виступ гурту С.К.А.Й.», яку  в повідомлені на сайті міськради оприлюднила прес-служба мерії, нас, як тернополян, як мінімум здивувала. Адже ми думали, що як і раніше, зірок на свято випускників, як і організацію самих урочистостей, влаштовувала міська влада? А тепер виявляється, що якби не Тягнибок, то цьогорічні тернопільські випускники й не побачили б і не почули естрадних зірок?

 

Цікавий факт: одразу за «горбатим» мостом колону випускників з біл-бордів вітали одразу два мери – колишній Заставний і чинний Надал (фото на слайдері «За Збручем»).

«ТТ»

Коментарі  

 
+3 #3 хе-хе 30.05.2011 12:50
А у Львові вже кажуть тягнибакс...
Цитувати
 
 
+3 #2 Петро 30.05.2011 11:22
Тягнибок передвиборчу почав з Тернополя на парламентські вибори. Звідки гроші буде він на це все брати? Бо є в мене передчуттящо Кайда та Надал будуть оббирати тернополян, щоб в парламент заскочити...
Цитувати
 
 
+3 #1 СвободІвець 29.05.2011 23:28
а у нас, кріт Олежика Бокатягна. нікого з крутих немає, так що ай вже тернополяни ся тішуть тим що маємо
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.