Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Або в зв’язку з чим Надал ігнорує громадські слухання, зустрічі та спілкування з народом і власні розпорядження?

Останнє повідомлення на сайті міської ради про те, що міський голова Тернополя Сергій Надал провів особистий прийом громадян датується ще 6 січня 2011 року (http://www.rada.te.ua/news/view/3734). З того часу жодного повідомлення про зустріч головного посадовця з мешканцями – немає.

Хоча згідно з розпорядженням того ж міського голови №10 від 1 грудня 2010 року він повинен спілкуватися з тернополянами двічі на місяць: в перший та третій вівторок місяця (http://www.rada.te.ua/laws/view/3590). 

І це Сергій Віталійович дуже активно піарив протягом першого місяця свого перебування на посаді, про що відразу ж писала прес-служба (http://www.rada.te.ua/news/view/3605, http://www.rada.te.ua/news/view/3663).

Але потім пішло-закрутилося: Польща, Грузія, відпустка, Канада, Італія. За таким щільним графіком прийшлося чимось жертвувати. Першою жертвою стали прості тернополяни, які вже 5 місяців не можуть побачити свого мера. Крім того варто пригадати, що Сергій Віталійович уникав всіх громадських слухань, які відбулися за 5 місяців його керування: починаючи від обговорення закриття шкіл в мікрорайонах «Пронятин» і «Кутківці», і закінчуючи нарешті проведеним конкурсом перевізників.

Наступний прийом громадян міським головою має відбутися 7 червня. Звісно, якщо Сергій Надал буде в Україні.

«ТТ»

 

Коментарі  

 
+3 #3 хе-хе 30.05.2011 20:47
Та як він може на громадські слухання ходити, коли людей при першій же незгоді ледь на три букви не посилає. Критики жодної не сприймає.
Цитувати
 
 
+4 #2 Віктор 30.05.2011 14:34
думаю, що обоє. вони разом свободівці!
Цитувати
 
 
+5 #1 Петро 30.05.2011 11:24
То Катя так херова працює, чи Надал?? Ось в чом вопрос:)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.