Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

alt   Окремими місцевими інформаційними ресурсами поширено інформацію про проведення 6 грудня в м.Тернополі біля технічного університету активістами громадських організацій та тернопільських футбольних фанів акції на  підтримку Дмитра та Сергія Павлюченків, засуджених за вбивство Сергія Зубкова, судді Шевченківського райсуду.

  2 жовтня вказані особи були, нібито, несправедливо засуджені Голосіївським районним судом  Києва за вбивство Сергія Зубкова. 

  Павлюченки перебували у складі фанатського руху київського «Динамо», тому не дивно, що представники «ультрас» організовують по всій Україні акції протесту на їх підтримку. Як бачимо зазначена ситуація знайшла своє відображення і у Тернополі.

Проте, викликає здивування той факт, що громадські організації, фанклуби та навіть пересічні громадяни переймаються тим, що вбивцям судді присудили надто суворе покарання і ніхто з них не кидає закликів до проведення акцій у підтримку осиротілої родини Сергія Зубкова. Не виникає жодного запитання щодо того чи по людяному поставилися вбивці до судді, який залишив цей світ лише тому, що виконував свою роботу.

А далі що?... Вбиватимуть лікарів за те, що вони лікують пацієнтів, або водіїв за те, що кермують громадським транспортом? Невже перебування в складі руху фанатів, членстві політичної партії, громадської організації чи її робота у потужній фінансовій корпорації може давати право переступати закони людські і Божі?

Якщо дехто з тернополян так і вважає, то цікаво було б дізнатися на яких цінностях та ідеалах їх виховували. Невже десяток ножових поранень та  чотири постріли у груди є проявом людяності, який повинен спонукати людей до співчуття на адрес вбивць?

Нагадаємо, вчора За Збручем писав, що «Дивні речі відбуваються навколо тернопільської акції на захист батька і сина Павличенків.

Спочатку організатори акції повідомили про проведення акції. Згодом – відмінили через незалежні від них обставини. Пройшов деякий час і знову було проінформовано, що акція протесту таки відбудеться. Час і місце не змінилися: 6 грудня, 15.30, поблизу політехнічного університету.

Організатор акції у Тернополі Андрій Копачівський повідомив, що вдалося залагодити всі проблеми, які виникли та спонукали скасувати акцію. Також ініціатори зауважили, що дана акція проводиться незалежно від будь-яких політичних партій з ініціативи тернопільської молоді.

З достовірних джерел стало відомо, що власне бажання надати заходу, найактивнішим учасником якого є фани київського «Динамо», політичного окрасу і зумовило непорозуміння в його проведенні у нашому місті"

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.