Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Або ж неправду подали прес-служба мерії чи журналісти РІА...

Такий висновок можна зробити з двох наступних повідомлень. Стосовно чергових  закордонних поїздок мера Тернополя до Канади і Болгарії, на офіційному сайті Тернопільської міської ради ще 17 травня розмістили повідомлення, що в ці країни шановний пан Надал їздив виключно за кошти цих країн, тобто сторін, які його запросили.

Ось цитати з офіційного з сайту міськради: "Сергій Віталійович розповів про свої робочі поїздки у Болгарію та Канаду. Ці візити мали свою мету та значення для Тернополя. У Канаді міський голова провів ряд зустрічей, зокрема зустрічався з Надзвичайним і повноважним послом України в Канаді паном Ігорем Осташем та консулом в цій країні паном Андрієм Легким. Сергій Надал представив міжнародним колегам інвестиційні проекти Тернополя. Крім того, мова йшла про активізацію програм обміну молоддю та студентством між Тернополем та Канадою для навчання або стажування. Також було обговорено питання співпраці між містами, оскільки Тернопіль ще досі не має ні міста-побратима ні міста-партнера у Канаді. Обидві поїздки оплачували сторони, які запрошували.." (повторимося, так написано на сайті міськради - прим. ТТ)

А нещодавно очільник Тернополя знову був за кордоном . Цього разу – в Італії. І при цьому мер Тернополя запевняє, що їздив туди за власні кошти. Про це він заявив  www.20minut.ua. Кошти з міського бюджету на це не пішли, запевняє він. Нагадаємо, 25 травня мер разом із головою облради Олексієм Кайдою зустрілися з Папою Римським Бенедиктом XVI. Власне, щодо фінансування поїздки міського голови виникли гострі обговорення на сайті te.20minut.ua.

“Катаються собі на пару! За наші кошти причому! У Тернополі роботи купа, а вони їздять по світу! - обурювалися відвідувачі нашого сайту. - У наших керівників - то подорож, то День Героїв, то вишиванки... Класно відриваються!”

- Жодної копійки з міського бюджету на поїздки я не потратив, - наголошує пан Надал. - Ні на Польщу, ні на Грузію, ні на Канаду. Це все робилося виключно за рахунок власних коштів.

Нагадаємо, до Ватикану пан Надал їздив на запрошення церкви. Він каже, що вже був там 16 років тому як турист. Цьогорічна поїздка дала йому можливість особисто поспілкуватися з папою.

А де брехня, спитаєте Ви? А от у цій фразі: «Жодної копійки з міського бюджету на поїздки я не потратив, - наголошує пан Надал. - Ні на Польщу, ні на Грузію, ні на Канаду. Це все робилося виключно за рахунок власних коштів…. «

Читайте вище – на офіційному сайті ж органу місцевого самоврядування, та й на прес-конференції для журналістів після приїзду із-за океану,  пан Надал запевняв, що до Канади їздив за рахунок запрошуючих сторін!!!  А от в коментарі корпорації РІА він вже сказав, що в далеку заокеанську країну Канада він їздив також за свої кошти???  Незрозуміло – чи то журналісти з поважної газети помилилися, чи мер Тернополя плутає власні вислови, а чи може його прес-служба щось «хімічить»? Висновки робіть самі, шановні читачі…

«ТТ»

Коментарі  

 
0 #5 СвободІвець 30.05.2011 14:25
а мені здається що саме про такі дрібниці і треба писати, бо якщо чиновники брешуть навіть в таких мєлочах, то що казати якщо вони говорять про шось інше, вагоміше, наприклад коли землі роздають чи кошти бюджетні розприділяють
Цитувати
 
 
+3 #4 Саша 30.05.2011 14:16
ну але ж Надал реально сказав неправду-в РІА не могли помилитися, бо там хоч і всі молоді. але привчені писати все на диктофон, то значить про Канаду що його запрошували і все йому оплачували - брехня від мера...
Цитувати
 
 
+6 #3 хе-хе 30.05.2011 11:48
Петро, а де ви побачили у моєму коментарі незгоду з вашим коментарем?
Цитувати
 
 
+5 #2 Петро 30.05.2011 11:30
Шановний Хе-хе, є передчуття що влада славного міста Тернополя має в сра...ці всіх тернополян. Так підозра закралась, коли стало всім зрозуміло, що нам наобіцяли ну дуже багат, а виконувати те "багато" ніхто не збирається, а як що і щось роблять то аби як... Тому ніхто не вірить пану меру, який то одне говорить то друге. Нам не хотілось щоб мер так часто їздив по закордонам, коли в тернополі стільки не вирішених проблем. А якщо він це робить за наші з вами гроші, то я взагалі вважаю що це злочин!!!
Цитувати
 
 
+4 #1 хе-хе 30.05.2011 11:07
От, блін! Ну скількии можна ні про що писати. Якийсь "совок": ні днини без рядка. Може обмовився так, чи мав на увазі, що жодної копійки з бюджету не витратив, а журналісти написали, як для подання було краще. Ви б порахували, чи він відрядження на себе оформляв на ці поїздки, і скільки туди коштів включили. Або, скільки коштів потрібно йому з зарплати вирахувати, бо він роботу прогулює? та це не для вас, єрундою легше займатися.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.