Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Для обізнаних людей не є таємницею, що кандидати-мажоритарники в народні депутати витрачають сотні тисяч і мільйони гривень на свої виборчі кампанії або  "просто кандидати" за місце в партійних списках.

Коли омріяний мандат не здобуто – починаються проблеми.

Дехто від усвідомлення того, що на "програш з тріском" витрачені величезні кошти, йде в тривалий запій (як це сталося, принаймні з одним кандидатом на Тернопіллі, про що нам відомо - прим.ТТ).

Інші змушені віддавати гроші, які бралися в борг на вибори або розпродувати майно, щоб стабілізувати свій фінансовий стан.

Останнім часом у Тернополі ширяться чутки, повторимося – чутки (ну ми змушені так зазначати - прим.ТТ:)),  що головний тернопільський УДАРівець і вже народний депутат України Ігор Побер поспішно розпродує деяке своє майно, щоб розрахуватися з виборчими боргами.

Причиною таких чуток стала зміна автомобіля паном Побером. Якщо ще перед виборами його бачили за кермом потужного і коштовного позашляховика Тойота Ленд Круізер (фото 1), то зараз він пересів на кросовер цієї ж марки РАВ-4 (фото 2), який значно поступається як в класі, так і ціною в рази.

Відомо це стало завдяки тому, що віднедавна в Україні номерні знаки на авто стали власністю водія і він може (за бажанням), продавши попереднє авто,  залишити номер для наступної автівки.

Коресподент «ТТ» зафіксував нову автівку пана Побера біля ресторації «Файне місто», побачивши, як ударівець вже не вперше за кермом саме цього кросовера. На ньому ті ж номерні знаки тієї ж серії, які були і на «крутому» джипі Побера ще весною цього року, коли в Тернопіль приїзджав лідер УДАРу Віталій Кличко…

P.S. Звісно, сам номерний знак ми змушені заретушувати в силу об’єктивних причин – щоб не було зайвих ексцесів зі сторони «героя» публікації.. Але повірте – вони дійсно ідентичні, що свідчить про написане вище.

P.S.S. До слова, пан Побер не єдиний, хто в силу обставин змінив автівку. Деякі високопосадовці Тернополя придбали, навпаки, ще дороговартісніші автомобілі. Але про це іншим разом…

«Тернопільський тиждень»

    alt    

фото 1

alt

фото 2

 

 

 

Коментарі  

 
+7 #2 вован 07.12.2012 20:27
всьо пішло на вибори чи ви думаєте що його в список за гарні очі взяли????
Цитувати
 
 
+6 #1 партієць 06.12.2012 15:54
і жіночка побера давно щось на нісані мікро своєму не їздить, хм???
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.