Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ремонт вулиці Гайової, який проводить служба автомобільних доріг в Тернопільській області, триває уже два роки. Наразі половина дороги відремонтована, ремонт іншої частини «заморозили» на ділянці Замонастирська-Гайова-бічна. Незважаючи на неодноразові звернення усіх служб міської ради до виконавця з проханням прискорити ремонтні роботи на даній вулиці, міські урядовці не отримали жодної відповіді.

«При зниженні температури навколишнього середовища є реальна небезпека у замороженні існуючих та влаштованих водопровідно-каналізаційних мереж, якщо терміново не виконати роботи з влаштування дорожнього покриття проїзної частини даної вулиці», - звертався до виконавця робіт міський голова Тернополя Сергій Надал.

Про загрозу пошкодження існуючих мереж водопроводу та каналізації у своїх листах до начальника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області писав і директор КП «Тернопільводоканал». Управління ЖКГ, транспорту, комунікацій та зв’язку, надзвичайних ситуацій направляли листи з попередженням виникнення надзвичайних ситуацій. Результат – нульовий.

Враховуючи усі звернення та повне ігнорування міської ради виконавцем, розпорядженням міського голови була створена комісія, яка обстежила уже відремонтовану ділянку на Гайовій. Висновок комісії – роботи виконані з численними порушеннями та зловживаннями. Зокрема, виконавець робіт порушив будівельні норми і правила, вимоги проектно-кошторисної документації та технології виконання робіт. Монтаж бортових каменів був здійснений з порушенням технології укладання елементів благоустрою, бордюри не відповідають вказаному в проекті типу і розмірам та встановлені на бетон низької якості. Окрім того, не облаштовані захисні лотки кабелів зв’язку, що може призвести до їх ушкодження.

Аби не чекати ще невідомо скільки років, поки Служба автомобільних доріг виконає свої зобов’язання, завершити ремонтні роботи на Гайовій взялася міська рада.

«Протягом двох років служба автомобільних доріг в Тернопільській області не могла належним чином відремонтувати цю ділянку. А це магістраль обласного значення і на ній у день рухається кілька сотень автомобілів, не кажучи вже про тернополян та підприємців, які фактично не можуть здійснювати свою діяльність через жахливий стан дороги. Враховуючи те, що замовник робіт не може їх виконати, ми готові відремонтувати дану вулицю силами міськради. Для цього кошти будуть виділені з міського бюджету. І одразу після зими ми розпочнемо будівельні роботи», - зазначив Сергій Надал.

Коментарі  

 
0 #1 влод_ко 07.12.2012 16:55
Ну якщо Надал сам то осилить - особисто від мене подяка!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.