Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

З понеділка не можна буде проїхати під залізничним мостом на стику вулиць Крушельницької та Збаразької. З 10-го по 31-ше грудня через ремонтні роботи там перекриють рух транспорту. Таке рішення прийняли днями на засіданні виконавчого комітету міста.

Засідання виконкому: «Немає заперечень? Прошу. Хто «за»?»

Почнуть ремонтувати міст зі сторони вулиці Богдана Хмельницького. Об’їжджати перекриту ділянку дороги треба буде через Новий Світ.

Ярослав Копча, головний інженер відділу технічного нагляду Тернопільської міськради: «Ті, хто буде їхати з вул. Б. Хмельницького, чи з вул. Крушельницької, для проїзду на Сонячний масив треба буде їхати по вул. Чехова, повертати на вул. За Рудкою з виїздом на вул.Бродівську, а далі – по маршруту».

Оскільки запропоновані вулиці непристосовані для великої кількості транспорту, яка проходила під мостом, міські посадовці відкрили ще один маршрут. Ним можна буде потрапити від «шостого магазину» в Центр.

Ярослав Копча, головний інженер відділу технічного нагляду Тернопільської міськради: «Для тих водіїв і мешканців міста, яким потрібно буде добратися на Залізничний вокзал, буде відкрита вул.Вояків дивізії «Галичина» з виїздом на Шляхопровід через залізничну колію на вул. Руській, так званий Політехнічний міст, і далі на вул. Б. Хмельницького, а далі вже кому куди треба буде».

Зупинки громадського транспорту на тимчасовому маршруті профільне управління також визначить. Ремонт запланували, щоб розширити проїзну частину під мостом. Місце для транспорту звільнять, звузивши тротуари до одного метра, повідомив головний інженер відділу технагляду. Зараз вони мають близько метра вісімдесяти. Технічні службовці підрахували, скільки грошей треба на такі роботи.

Ярослав Копча, головний інженер відділу технічного нагляду Тернопільської міськради: «Міським бюджетом на виконання даних робіт передбачено 960 тис. грн. Цього повинно вистачити. Є відповідна проектно-кошторисна документація, яка пройшла експертизу».

Розширюватиме проїзну частину Тернопільська шляхово-експлуатаційна дільниця. Як повідомили у міськраді, щоб встигнути зробити заплановане, дорожники працюватимуть і вночі, і у вихідні, повідомляє ІНТБ. Не вийдуть на об’єкт, тільки якщо надворі буде близько 20-ти градусів нижче нуля, зазначив Ярослав Копча.

Коментарі  

 
+1 #1 влод_ко 07.12.2012 16:47
Ну накінець!!!!!
Водії з цього приводу готові щиро випити (після роботи!) 100 грам горілочки за здоровя Надала! :)
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.