Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Останнім часом на підприємства, установи та організації області  почали надходити листи, під якими стоїть підпис: М. Рубан, заступник начальника відділу інспектування головного контрольно-ревізійного управління України. У листах йде мова про так звану перевірку своєчасності надходження коштів на особові рахунки «рядового та начальницького складу установ та організацій».   

Цей пан (чи пані) просить  керівників закладів до 12 грудня цього року подати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду інформацію про (цитуємо додаток до його листа) «персональні дані працівників, дані зарплатних і кредитних карток» (в тому числі номер, код тощо).

У зв’язку з цим Держфінінспекція в області застерігає громадськість краю, керівників усіх закладів та установ: цей лист не що інше, як фальшивка, як афера з метою нечесним шляхом заволодіти коштами людей.

Насправді ніякого (ніякої) М. Рубан(а) в особі заступника начальника відділу інспектування головного контрольно-ревізійного управління України не існує. Як і не існує головного контрольно-ревізійного управління України, яке у 2011 році реорганізоване в Державну фінансову інспекцію України. Голова Держфінінспекції України – Петро Петрович Андрєєв, перший заступник голови – Віктор Васильович Костюшко.

Її структурним підрозділом в регіоні є Державна фінансова інспекція в Тернопільській області, яку зараз очолює Федір Всеволодович Бортняк. І тільки він володіє правом офіційного підпису.

Окрім того, справжня електронна адреса Держфінінспекції України така: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Електронна адреса Держфінінспекції в Тернопільській області: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду . Саме на цю «електронку» просимо надсилати повідомлення про надходження фальшивок на підприємства, установи та організації області.

І, нарешті, оперативно інформуйте про подібні факти правоохоронні органи.

Копія листа-фальшивки

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.