Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як стало відомо „Тернопільському тижню” з нефіційних джерел, кілька днів тому співробітники СБУ зі Східної Україні, оперативники з управління одного обласного центру, знайшли неподалік райцентру поблизу Тернополя криївку-схованку, у якій зберігалися компоненти для виготовлення вибухівки.

Зрозуміло, що оперативники могли дізнатися таку інформацію тільки у затриманих представників "Тризуба". Після цього співробітники тернопільського обласного  управління СБУ отримали „на горіхи” від керівництва за те, що не володіли інформацією про те, щож відбувається у них "під носом". А першими про  небезпечну схованку дізналися їхні коллеги зі Східної України.

А з 9 лютого Ланівецький райвідділ міліції почав викликати на допити депутатів місцевих рад від ВО "Свобода", керівників та членів районної та міської організації ВО "Свобода", а також прихильників організації. Підставою для виклику на допит є приналежність до ВО "Свобода" і, нібито, підозра на причетність до вибухів у Макіївці. Принаймні, про це повідомляє прес-служба партії.

alt

У переліку осіб, яких начебто викликають на допити, депутат районної ради від ВО "Свобода" Володимир Бойко, голова Ланівецької міської організації ВО "Свобода" Мирослава Вальчук, заступник голови Ланівецької районної організації Іван Власюк та інші. Звісно, ці факти місцеві свободівці тлумачать по своєму. Приміром, вони стверджують, що переслідують їх через «різке зростання популярності ВО" Свобода "в Україні та за послідовність і дієвість свободівців на Тернопільщині». І саме тому влада, нібито, «намагається скомпрометувати і пересадити націоналістів, які є єдиною реальною силою, яка може протистояти антиукраїнській окупації".

Звичайно, інтерпритація ситуції із затриманням свободівців, традиційна для цієї політичної сили. Хоча тернополян не обдуриш – ми бачимо, як і що насправді вже зробили корисного для краю і Тернополя правляча в області партія.

Та далеко і йти не треба - взяти хоча б останню подію - чотириденний страйк частини місцевих перевізників, в результаті якого тернополяни та гості міста чекали по пів годиини і більше на переповнені тролейбуси і автобуси. А мер міста, свободівець Сергій Надал, як говорять, в цей час відпочивав у Карпатах, де в Буковелі катався на лижах ...

Олекса Ярич

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.