Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ще 10 грудня внаслідок складних погодних умов на об’їзній навколо Тернополі утворився затор, в який потрапило більше 100 одиниць техніки.

Відповідно до рішення комісії  Техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, для надання допомоги автомобілістам та вивільнення їх із снігових заметів залучені працівники Територіального управління МНС, Державтоінспекції, комунальні служби міста Тернополя та інші допоміжні служби.

Працівники МНС, під керівництвом заступника начальника Територіального управління з питань оперативного реагування полковника служби цивільного захисту Андрія Ковбасюка, за допомогою спецтехніки відбуксировують автомобілі та допомагають водіям продовжити рух.

Сьогодні на об’їзній довкола Тернополя ще були кілометрові затори. Рух ускладнений через великогабаритний і великоваговий транспорт, який не може подолати так званий Петриківський підйом і ділянку дороги від Микулинецької транспортної розв’язки до Східного масиву.

– Біля села Петрики у нас є підйом проїзної частини – ухил. В чому виникла проблема. Ряд великовагового транспорту не змогли заїхати. Незважаючи на те, що піскорозкидувач пройшов туди-сюди біля п’яти разів, він все рівно не може заїхати. Зафіксовано правоохоронними органами, що у нього всього – навсього «лиса» літня резина, – розповідає заступник начальника управління житлово-комунального господарства міста Олег Соколовський.

Зараз працівники ДАІ складають протоколи на фури, які порушують правила дорожнього руху і їздять взимку на літній гумі. На підмогу водіям великогабаритного транспорту залучили рятувальнику техніку.

– Щоби зняти проблему і не створювати черг на дорозі, спеціально було викликано МНС-никами тягач, який їх витягує на той горб, і вони собі їдуть далі, –  додав Олег Соколовський.

      

      

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.