Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Влада планує встановити веб-камери та безпровідний інтернет в ресторанах і готелях Тернополя.

У готелях і закладах громадського харчування Тернополя буде Wi-Fi та веб-камери. Такі нововведення міська рада запланувала до чемпіонату «Євро-2012». Обіцяє місцева влада обладнати пандуси та вбиральні для інвалідів у тернопільських готелях. Про це йшлося ще на попередньому засіданні координаційної ради з питань підготовки міста до «Євро-2012».

Юрій Фартушняк, член координаційної ради з питань підготовки Тернополя до«Євро-2012»: «У письмовому вигляді ця інформація не надана. Але справа в тому, що зараз ми якраз спілкувалися з представниками тернопільського бізнесу, і є ширша пропозиція обладнати пандусами не лише тернопільські готелі, а й парки та інші відпочинкові зони».

Проте найактуальнішим питанням, каже міська влада, залишається фінансування. За попередніми розрахунками, на підготовку до чемпіонату потрібно 22 мільйони гривень. У 2011 році влада міста запланувала виділити на цю справу 3 мільйони. Поки що вдалося реалізувати практично 1 мільйон. Решту необхідної суми, кажуть очільники Тернополя, виключно силами міської ради реалізувати нереально. Тому влада міста сподівається на надходження з обласного та державного бюджетів.

Леонід Бицюра, заступник міського голови з гуманітарних питань: «Коштів з державного бюджету чи обласного бюджету на даний момент немає. Є принципова згода керівництва обласної ради про виділення певних коштів у межах 1 мільйона гривень. Тобто розуміємо, що держава, коли приймала рішення про участь у «Євро-2012», вона мала би також передбачити певні фінансування на підготовку тренувальних баз. На даний момент обласна адміністрація та профільне управління спорту немає інформації щодо можливості фінансування з боку держави. Тобто держава в черговий раз залишила нас наодинці».

Основну увагу при підготовці міста до «Євро-2012» міська влада обіцяє зосередити на трьох об’єктах – готелі «Тернопіль», стадіоні та Палаці спорту. Інформацію про всі необхідні туристам заклади разом з програмою заходів члени координаційної ради пропонують звести в єдиний каталог.

ІНТБ

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.