Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Тернополі перевіряють автобуси.

Щорічна операція по перевірці транспортних засобів стартувала 31 травня. Як повідомив старший інспектор відділу ДАІ по зв’язках з громадськістю Микола Лецкалюк, мета операції «Автобус 2011» – гарантувати безпечне перевезення пасажирів. Контролюватимуть роботу міських і міжміських автобусів як безпосередньо на лінії, так і перед виїздом на маршрут.

Микола Лецкалюк: «Контроль має проводитись не лише на лінії. На особливому контролі триматиметься перевірка технічного стану транспорту перед виїздом на лінію, а також медична перевірка водіїв: чи не вживали вони алкоголю, чи їхній стан відповідає всім вимогам. Звичайно, буде перевірятися, чи водій не працює втомленим. Для прикладу, якщо необхідно подорожувати більше 500 кілометрів, то необхідно, щоби було 2 водія в запасі».

Під час перевірки автобусів на маршрутах увагу приділятимуть порушенням Правил дорожнього руху та правил паркування, розповідає Микола Лецкалюк.

Микола Лецкалюк: «Контролюватиметься, як водії здійснюють зупинку, стоянку, висаджують пасажирів, чи це безпечно для самих пасажирів. Також була звернута увага на засоби пожежогасіння: чи не заблоковані аварійні виходи, чи не встановлені зайві крісла».

У перший день акції працівники тернопільського ДАІ перевірили пасажирський транспорт у місцях його найбільшого скупчення. На зупинках автовокзалу найчастіше порушували правила зупинки автобусів.

Іван, водій: «Я не мав де зупинитися, а мусив людей висадити. Якщо година-пік, коли не встигаємо, тоді скупчуємося докупи. Тут немає де зупинитися».

Ігор, водій: «Неправильно зупинився. От зараз документи в них (в інспекторів ДАІ. – ІНТБ). Дуже багато інших водіїв нарушують правила паркування, підрізають, вчиняють правопорушення – дрібні, великі».

Операція «Автобус-2011» стартувала по всій Україні. Триватиме вона до 30 червня.

ІНТБ

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.