Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Поки Президент літає гелікоптером, а мер Тернополя «гарцює» на потужному джипі, пересічні люди борються з сніговим колапсом

Останній тиждень всі місцеві ЗМі тільки й пишуть, що про сніг, а точніше – про проблеми у Тернополі та області, які він створив, а комунальні служби з цим справитися не можуть.

Ситуація дійсно складна – відмінили заняття в школах, ввели надзвичайний стан, десятки, а може й сотні сіл в області паралізовані відсутністю доріг для проїзду та без електропостачання.

В Тернополі люди травмуються і гинуть (згадати хоча б трагічний випадок, коли днями чоловіка задавив тролейбус).

Схожа ситуація і в багатьох регіонах країни. Стихія бушує.

Але ми мешкаємо в Тернополі, тож і відчуваємо на собі проблеми в нашому місті. Та чи все так безнадійно, що варто тільки нарікати на бездіяльність Надала і його команди та роботу ЖЕКів? Звісно, ні. Принаймні, на ЖЕКи точно - вони працюють як можуть і тим, чим мають.

Наш кореспондент вирішив пройтися невеличкою частиною Тернополя в мікрорайоні БАМ і зазнимкувати ситуацію. І виявилося, що деякі, підкреслимо - ДЕЯКІ, міжбудинкові проїзди очищаються, тротуари замітаються, машини відкопуються. Звичайно, така ситуація неповсюдно. Але те що потрапило в обєктив фотоапарату наводить на оптимістичний лад.

Ми свідомо не називаємо ЖЕКи, які обслуговують ці території. Кому треба й так знають про це і сподіваємося, що працівникам та керівникам цих структур люди й так подякують, а влада, можливо, поставить їх в приклад іншим.

Отже, післяобідня пора, неділя, 16 грудня, частини вулиць Київська, 15 Квітня, Куліша.

P.S. До речі, найбільше неприємно вразив той факт, що біля деяких магазинів доріжки дійсно прочищаються, а біля інших, як ото біля «соціального магазину» на 15 Квітня, біля «Молодіжного», «Продукти» на Куліша, біля цигаркових кіосків та інших навіть мітлою ніхто не пройшовся навіть за 5 метрів від свого закладу, не кажучи вже про встановлений мінімум при прибиранні прилеглої території в 15 метрів.

А Сергій Надал ніби то запевняв, що його муніципальна міліція ходить і штрафує таких "пофігістичних" підприємців, які ігнорують вказівки мерії...

"Тернопільський тиждень"

      alt    

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

           

 

 

 

Коментарі  

 
+3 #3 влод_ко 17.12.2012 21:32
Цитую Ancik:
Виникає логічне питання, а куди ж діваються гроші котрі платять підриємці комунальникам ? Що їм же щей треба прибирати ? А суми там значно більші.

треба певне дивитись за що саме платять. Якщо платять лише за прибирання і підмітання, то при аномальних опадах полюбому мусить хтось (підприємець!) проплатити трактор і додаткові робочі руки щоб розрулити ситуацію!
Цитувати
 
 
-3 #2 Микола 17.12.2012 07:22
вони просто не встигають чистити. сніг продовжує падати. при таких аномаліях люди згуртовуються, а не під..бують
Цитувати
 
 
+3 #1 Ancik 16.12.2012 23:31
Виникає логічне питання, а куди ж діваються гроші котрі платять підриємці комунальникам ? Що їм же щей треба прибирати ? А суми там значно більші.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.