Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Виходить, чутки про те, що представники Народного Руху України, Укранської народної партії, Нашої України та деяких інших вже «ніяких» партій на Тернопіллі збираються перебігати до ВО «Свобода» не тільки індивідувально-персонально чи навіть групами, а й осередками, все ж мають під собою підгрунтя?

Нагадаємо, такі припущення в політсередовищі нашої області ширяться вже давно.

Колись «стійкі» та перебуваючі при владі за часів Ющенка представники цих партій та інших партійок зараз відкинуті на узбіччя політичного життя краю.

Їхніх однопартійців обмаль навіть як депутатів у сільрадах, не кажучи вже про присутність у владних кабінетах адміністрацій, міськрад чи в інших держструктурах.

Тож цим людям, які привикли бути при «владному кориті», треба себе кудись дівати. А оскільки на декілька років партія «Свобода» виглядає якби такою, що буде при владі, принаймні на Тернопільщині, то в лави до тягнибоківців вливатися якраз час.

А як інакще розцінювати той факт, що на понеділок, 17 грудня 2012 року, на 11.00 анонсована  прес-конференція народних депутатів України від ВО «Свобода» Олексія Кайди, Олега Сиротюка та Михайла Головка.

Під час зустрічі будуть обговорюватись питання:

- підсумки першого пленарного тижня роботи Верховної Ради України VII скликання

- відкриття громадської приймальні свободівців-народних депутатів України від Тернопільщини.

А тепер – УВАГА: прес-конференція відбудеться у приміщенні Народного Руху України (м. Тернопіль, вул. Сагайдачного 10).

Нагадаємо, у свободівців в Тернополі є два партійні офіси – міської та обласної організацій. Є також офіс у Головка (як в «натхненника» «Тверезої Тернопільщини»)

Є облрада і міськрада, контрольовані тими ж свободівцями, і яким Кайда, Головко, Сиротюк начебто не чужі.

Тоді виникає загадка – для чого нардепам від «Свободи» проводити зустріч зі ЗМІ в офісі іншої партії?

Чи може «партійні кабінети» патріотів вже й не партійні? І в цих офісах , як і в офісі Головка, чи то пак – «Тверезої Тернопільщини», ремонти ведуться для якогось представництва фірми чи іншої комерційної організації?

Вгадуйте. А правда й так буде. Зокрема, і на нашому сайті, який це питання порушив…

«Тернопільський тиждень»

На фото: Олексій Кайда, судячи з "передвиборчих натюрмортів", про що всім відомо, але і попри це наші земляки своєю довірою дали йому нардепівський мандат, не тернополянин. Але то гаразд, то тернополяни згодом ще зрозуміють, кого собі як представника в українському парламенті вибрали. Тим паче, що він квартиру для проживання в Тернополі начебто наймав з побратимом по партії та облраді Вітівом.

Але ж пани-нардепи Сиротюк і Головко майже корінні тернополяни? Невже і їх "поперли" з Тернополя, точніше з офісів партійних, побратими-тягнибоківці?

        

 

Коментарі  

 
+2 #1 око 17.12.2012 13:23
що там підбивати. Здали регіонам все і біля трибуни ржуть як коні.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.