Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

alt   Прримітка ТТ. Згідно з визначенням Вікіпедії, «Останнє китайське попередження — вираз, що набув сміхотливого значення в сенсі, скільки не попереджай, а зробити нічого не зможеш, після того, як китайський повітряний простір постійно порушували іноземні літаки, на що китайські військові видавали в ефір постійні попередження.

  А тепер до суті.

  Припарковані у дворах будинків і на узбіччях доріг транспортні засоби заважають комунальникам прибирати місто від снігу. Нагадаємо, 12 грудня міський голова Сергій Надал заборонив паркування транспортних засобів на вулицях Тернополя, крім спеціально відведених місць для паркування. Правда, куди подіти легковики, якщо вільного місця немає чиновник не пояснив, пише За Збручем. Звісно не всі встигли чи захотіли прибрати своїх “залізних коней” з вулиць. А відтак боротися із водіями, котрі паркують автомобілі на вулиця будуть жорстко.– У нас є величезне звернення, щоб ви нам допомогли пояснити людям ситуацію (звернувся мер до журналістів – прим. авт.). Нехай не лишають машини в дворах, особливо на ніч, і машини вздовж основних шляхів. Тому що йде грейдер, йде трактор і вони не можуть нічого почистити. Або просто згорнемо ті всі машини разом в одне місце і будемо чистити. Або вони позабирають їх і не будуть ставити. Тому що один поставить машину, а через нього страждає вся вулиця, – зауважив Сергій Надал.

Зараз управління житлово-комунального господарства узагальнює перелік дворів, де комунальники через автівки не змогли почистити від снігу території.

– Є перелік дворів окремо, де машини стоять і не можливо почистити. Є перелік дворів, де двори вузькі і немає куди снігу вже дівати. Бо великі опади снігу, немає вже куди його складувати, там його треба буде тепер просто забирати, – пояснила заступник начальника управління ЖКГ Ганна Муца.

Додамо, що сьогодні вранці у міській раді відбулося засідання оперативного штабу з ліквідації снігових заметів. Тут  проаналізували, що було зроблено у Тернополі цієї ночі, і що заплановано зробити упродовж сьогоднішнього дня.

Коментарі  

 
+2 #8 Treekater 18.12.2012 07:15
http://video.bigmir.net/show/236669/
8)
Цитувати
 
 
+3 #7 Вова, 18.12.2012 06:17
Цитую PS:
В Байківцях на його подвір'ї є місце для паркування!!! І як він збирається забрати, якщо авто просто вже стало на прикол....

постав на прикол в аеропорту і щоб через тебе інші не страдали
Цитувати
 
 
+3 #6 Ілля 18.12.2012 05:11
Цитую лесик:
ти чого надал, зглузду з їхав - машини людські прибирати. вже один ідіот кабелі ріже.

людські машини заважають іншим. якщо водії долбо..би, то це їхня проблема. в Європі є закон і до сра..ки все решта. бо потім ті самі водії і стогнуть, що сніг не розчищений. а їхна машина якраз загородила проїзд
Цитувати
 
 
+3 #5 олександр 18.12.2012 00:34
чому соколовський чекав кінця снігопадівна початку зими? гроші ще восени скінчились...?
Цитувати
 
 
+4 #4 олександр 18.12.2012 00:32
коли соколовський казав, що сніг не треба вивозити, бо він ще падає, то можливо думав, що через три дні весна настане? чи треба було вже тоді всіх на ноги піднімати? а тепер армія допоможе? а ми до пізньої весни в армагедоні?
Цитувати
 
 
+6 #3 майкл 17.12.2012 21:50
той надал лідер лисий обкуриться і такі рішення приймає що всцятися можна
Цитувати
 
 
+8 #2 PS 17.12.2012 15:48
В Байківцях на його подвір'ї є місце для паркування!!! І як він збирається забрати, якщо авто просто вже стало на прикол....
Цитувати
 
 
+7 #1 лесик 17.12.2012 14:57
ти чого надал, зглузду з їхав - машини людські прибирати. вже один ідіот кабелі ріже.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.