Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

alt   Новорічна ялинка запалала в Тернополі на Театральній площі. Святкову красуню відкрили урочисто 18 грудня. Замість традиційних Діда Мороза і Снігуроньки, по праву, перше відкриття новорічної ялинки зробив напередодні свого свята святий Миколай.

Привітав тернополян з відкриттям головної ялинки міста міський голова Сергій Надал:

«Дорогі тернополяни, українці, друзі! Всі ми з нетерпінням чекаємо Нового 2013 року. Напередодні цього свята, яке не залишає байдужими ані малечу, ані найстарших наших тернополян, ми традиційно запалюємо головну ялинку міста. Ялинку, яка створює настрій свята і казки для всього міста. У ці грудневі дні вона нам нагадує, що Новий рік і Різдво вже дуже близько. 

Ми засвічуємо ялинку напередодні дня святого Миколая. Напередодні цього дня і діти і навіть дорослі перебувають у настрої очікування чуда, святковому піднесенні. Перший подарунок до свят влада міста традиційно робить у вигляді цієї сяючої різнокольоровими вогнями новорічної красуні. Буде ще багато інших подарунків. Але найбільший подарунок, який вся громада може зробити рідному місту і собі - це спільна праця для розвитку нашого міста.

Бажаю кожній тернопільській родині в затишку і доброму здоров’ї, за радісним і веселим столом, у теплій дружній атмосфері провести рік старий і зустріти новий. Бажаю всім нам гарно приготуватись до новорічно-різдвяних свят. Миру всім і добра! Рясних Божих благословінь!»

Примітка ТТ. Чим не догодили пану Надалу традиційно-міфічні Дід Мороз і Снігуронька  - незрозуміло, але їх на відкритті не було. Хоча всерівно тернопільські діти віком навіть від 1 року знають і чекають саме на цих персонажів під час новорічних свят, а  аж ніяк не на Сергія Надала. Так було, є, і буде!

На щастя...

Коментарі  

 
0 #1 привітсовки 19.12.2012 15:45
вже не буде, повісили : В Киеве повесили "советского Деда Мороза" и "его сожительницу – Снегурочку"
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.