Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Депутат Збаразької міськради Роман Напованець написав у соцмережі: «Згідно п.6, ст.6 ЗУ "Про доступ до публічної інформації" до інформації з обмеженим доступом не належать декларації про доходи осіб та членів їх сімей, які обіймають посаду державного службовця, проте Збаразька районна рада чомусь дуже не хоче показати відомості про виплати преміальних і оздоровчих. Також ця інформація не належить до конфіденційної згідно п.2, ст. 11 ЗУ "Про інформацію", але у райраді цей Закон по своєму трактують.»

Коментарі  

 
+2 #4 Напованець 20.12.2012 00:34
Міський голова також не звітував, але питання про звіт міського голови має розглядатися на черговій сесії, а голова районної ради навіть не планує звітувати. Така цікавість до районної ради викликана тим, що рік тому райрада прийняла абсурдне рішення, яким без жодних вагомих підстав надала голові райради і заму надбавки у розмірі 70% на 5 років, хоча премії і надбавки мають затверджуватися на кожний рік окремо. Враховуючи, що зараз не вистачає коштів на зарплати бюджетникам громада має знати, які премії і надбавки отримує керівництво району.
Цитувати
 
 
+1 #3 збаражанин 19.12.2012 17:06
А міський голова вже звітував хіба? Пане Напованцю подайте таке ж звернення на міську раду.
Цитувати
 
 
+1 #2 Перехожий 19.12.2012 14:48
А чому цей депутат міської ради так цікавиться виплатами районної ради? Як це пов'язано з його депутатською діяльністю?Порада йому хай менше пхає свого носа у районну раду і зверне увагу на міську. Отут є поле для діяльності депутата!!!
Цитувати
 
 
+3 #1 Тритуз 19.12.2012 14:07
Мабуть варто ще додати, що на останній сесії райради депутати відмінили рішення про премії і надбавки для голови і зама. От вони і бісяться...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.