Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

alt   Дитсадок №23, що по вул.Лепкого – заливає талою водою. Завідуюча вся в сльозах, залякана, відмовляється розмовляти з пресою. Ще б пак, у Тернополі всі завідуючі, як і журналісти та працівники управління освіти знають, як легко начальник управління Ольга Похиляк (на фото) звільняє з посади без видимих причин тих, хто “погано знає табличку ділення”.

Зараз працівники дитячого садка та “люди з міської ради” намагаються вирішити, що робити з 15-сантиметровим льодом, яким вкритий дах.

Але батьки, котрі вчора забирали діток з садочка, чи які нині привели туди дітей, бачили наступну картину – у кількох місцях по всьому закладу – рядочками розставлені відра (по 2-7 відер), стіни мокрі, навіть там, де встановлений електрощиток, на підлозі – шмати, у завідуючої в кабінеті закоротило люстру, обвис плінтус, пахне сирістю, на вулиці з даху, прямо по вікнах тече вода так, наче хтось згори відкрив кран, на даху працюють чоловіки.

Батьки обурюються, адже усі ремонти в групах – за батьківські кошти. Звичайно ж, ніхто відшкодовувати ці кошти за пошкоджений ремонт уже не буде. Ті, хто водить дитину сюди уже не перший рік намагаються згадати цифри, скільки з бюджету міська влада виділяла на цей садок протягом останніх двох років. Порівнюють ці цифри із тими коштами, які виділяла влада на садки, в які водять дітей їхні сусіди чи знайомі. Цифри шокуючі. Якщо дошкільні навчальні заклади, в котрих дітей набагато менше, отримали від пані Похиляк сотні тисяч гривень, то 23 садок, як намагалися згадати батьки, згідно повідомлень в пресі за минулий рік – лише кілька десятків тисяч.

Батьки однієї з груп, котра нещодавно збирала кошти на те, аби засмолити дах над спальнею, кажуть, що ремонтувати дах завідуюча самотужки не має права, адже міський голова Сергій Надал спеціально закріпив за садками невідомо яку будівельну фірму, котра здійснює роботи за певні відсотки. Тому навіть звернутися по допомогу до якогось “Креатор буду” керівництво закладу не має права. А “надалова” фірма за ті кошти, які держава в лиці Ольги Похиляк виділила дитсадку, зможе зробити ремонту рівно на кілька квадратних метрів. Тоді коли треба облаштувати шатровий чи напівшатровий дах для усього дитсадка. У даній ситуації батьки звинувачують начальника управління освіти, котра, на їхню думку, неправильно розподіляє кошти на садки і завжди вділяє “левову частку” тим закладам, керівники яких з нею діляться.

Деталі та офіційні коментарі чекайте згодом.  У статті не використано жодного офіційного коментаря чи даних. Усе записане лише зі слів батьків. Описана стуація з того, що побачив журналіст на місці події. 

Нагадаємо, минулоріч ситуація у цьому та кількох інших дитсадках була такою ж. Про це писали наші колеги з “20 хвилин”.

 “Погляд”

Коментарі  

 
-2 #4 Альо на 22.12.2012 12:59
ложь і провокація, Лесю
Цитувати
 
 
+2 #3 олька 21.12.2012 21:24
освіта - це інтелігенція, а цій пані далеко...
Цитувати
 
 
+3 #2 лада 21.12.2012 20:57
Керує освітою Тернополя - зубр у відмиванні грошей і влаштуванні свсоїх в школи не задурно. Про культуру і порядність особи промовчимо.Доноси- ось козир . і досьє на неугодних.Бог7а людина не боїться
Цитувати
 
 
+4 #1 гуру 21.12.2012 15:40
:-x Це просто педдіагноз Я СКАЗАЛА.на треннувалась на дітях на сімї .результата.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.