Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

   Депутати міської ради на сесії 20 грудня затвердили низку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та реконструкції існуючих зупинок громадського транспорту з об’єктами торгово-побутового призначення.

Мова йде про зупинки «вулиця Лесі Українки», «вулиця Лук’яновича» (від центру) і «вулиця Новий Світ» (кінцева). Відділу технічного нагляду Тернопільської міської ради земельні ділянки із зупинками надані в оренду на десять років із правом передачі землі в суборенду. Після проведення державної реєстрації договору оренди землі дані земельні ділянки (а кожна має по 0,0100 га) віднесуть до земель житлової та громадської забудови міста.

Депутат міської ради Тарас Юрик запідозрив у цьому щось неладне.

– У попередні роки існувала процедура щодо передачі на конкурентних засадах земельних ділянок під облаштування зупинок громадського транспорту. Чому зараз не застосовується? І право суборенди. Яким чином відділ технічного нагляду буде визначати структури, яким буде надано право в оренду? – вимагав пояснень Тарас Юрик.

Розвіювати недобрі думки депутата одразу взявся міський голова Сергій Надал

– Завдяки тому, що в попередні роки на «конкурентних» умовах видавалися, маємо всі зупинки, які не мають жодної зупинки громадського транспорту, нічим не накриті. Тільки продані пусті порожні земельні ділянки. Тепер передаються всі зупинки комунальному підприємству, яке на конкурсних умовах буде визначати того інвестора, який вкладе кошти і збудує там зупинку громадського транспорту, – сказав мер.

Також до порядку денного були внесені аналогічні питання і по зупинці «бульвар Куліша» (до центру), що на вулиці 15 Квітня, зупинки «вулиця Вербицького» і «Дендропарк» (від центру) на вулиці Бережанський, пише За Збручем. Проте дані питання на цій сесії зняли з розгляду. Як уточнив Сергій Надал, з ініціативи авторів.

 

 

 

Коментарі  

 
+1 #3 ред.ТТ 24.12.2012 13:59
ваше право коментувати в міру свого інтелекту, а в нас можливість писати, як хочемо, і ми радіємо, що в нас такі уважні читачі, що постійно відвідують наш сайт та ще й не лінуються коментувати, навіть з жовчю :-)
Цитувати
 
 
-2 #2 Ірина 24.12.2012 13:42
Ха-ха, прекрасна цитата на цьому сайті! Це означає, що Ви належите до тих 95% людей, які радше помруть...
Цитувати
 
 
-2 #1 Ірина 24.12.2012 13:39
Дорогенькі, чи є у Вас журналісти, які мають хоч якусь освіту (я не кажу вищу)? Де це Ви, в якій мові взяли слово "спихує"? Звідки взяли вислів "щось неладне" зрозуміло. Не дозволяйте писати статті двієчникам-семикласникам, це зводить нанівець ефект від ваших статей і переводить їх в жанр гумористичних оповідань.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.