Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

alt   Вже майже два роки в Тернополі найчастіше виникають гучні скандали в освітній галузі міста (про дерибан землі навіть в паркових зонах міста ми зараз не говоримо - прим.ТТ).

  Якщо проаналізувати місцеві ЗМІ за період правління команди Надала, особливо інтернет-сайти, які є найменш залежними від свободівської влади у Тернополі, то складається чітка картина – статті, коментарі до них, жваві і здебільшого гнівні дискусії в обговореннях до тем проблем педагогів Тернополя наштовхують на розуміння того, що негаразди в цій галузі тернополяни повязують саме з перебуванням на посаді начальника міського управління освіти міськради Ольги Похиляк.

  Ми не фахівці, щоб оцінювати роботу пані Похиляк (її фаховість і вміння керувати мають оцінювати саме тисячі освітян Тернополя і батьки школярів - прим.ТТ), ми журналісти, які просто констактуємо факти й інформуємо громаду, адже в силу  професійної потреби щодня моніторимо ЗМІ, соцмережі, а отже - і настрої тернополян.

І тому бачимо вище описану картину.

 От і сьогодні на сайті міськради в розділі «Питання-відповіді», яку ТТ регулярно відслідковує, зявилося доволі промовисте, на нашу думку, звернення-заклик до міського голови Сергія Надала.

Наводимо його дослівно, виправивши тільки деякі одруківки, які, як ми розуміємо, зроблені тільки через емоційність та бажання тернополянина донести свій погляд до очільника Тернополя.

23 грудня 2012; автор: викладач

«п.Мер, даруйте не можу не написати з приводу чергових скандалів в освіті, хоча і працюю у виші, але також свою педагогічну діяльність починав із школи про яку залишились самі теплі і приємні спогади. Радію позитивним змінам в житті рідного міста. Але боляче і прикро читати такі речі про найбільшу галузь - освіту і погодьтесь вони не поодинокі і періодичні, що не додає авторитету в цілому освіті в очах громади. Багатотисячний, високопрофесійний, інтелегентний, відданий своїй справі педагогічний колектив Тернополя заслуговує на шану і повагу, в першу чергу набагато моральнішого, поряднішого, авторитетнішого в освітянських колах керівника, а це повністью залежить від Вас, і якщо Ви цього не зробите найближчим часом, Вас не зрозуміє громада, вони втратять віру в саме святе - порядність і повагу до людей влади, але Ви її слуга. Тоді п.Сергію не поважаєте громаду, вчителів, завдяки яким Ви сьогодні на вершині. Допоможіть людині зрозуміти, що її не сприймають, це не її місце і рівень, ця посада не для інтриг і не політична , тут має бути авторитетний, досвідчиний, коректний, професіонал високого класу . Надіюсь розум візьме верх. Бажаю успіхів на нелегкому поприщі. З повагою, викладач з 35 річним стажем"".

"Тернопільський тиждень"

   
    

 

Коментарі  

 
-6 #6 Іра 27.12.2012 07:47
якби в освіті були проблеми, то вони би позначилися на зарплатах вчителів, старйках батькі і т.д. але цього нема!
Цитувати
 
 
-3 #5 Марія Іванівна 25.12.2012 16:17
Шановний пане, Вікторе Степановичу! Щиро вдячна за введення мене до такого високого рангу. Але я не та про кого пишете ви. Серед кандидатів педагогічних наук теж є різні люди.Якщо послухати студентів...то висновки напршуються не дуже лесні
Цитувати
 
 
+5 #4 Віктор Степанович 25.12.2012 08:59
Цитую Марія Іванівна:
Шановний пан-викладач певно сам нікудишній вчитель, що таке пише. З середньою освітою у нас в Тернополі все ок. А де ви бачили кервника, який би всім вгодив? Та й це не потрібно. Чому наші люди знають, як має працювати освіта, але не знають як мають працювати самі. ПОдивіться навколо. Невже у нас все у порядку.Більшість же дописувачів не мають педагогічної освіти, проте роботу сміють оцінювати. Пропоную кожному глянути на себе та зробити висновки. Бажаю успіху!

Пані Марії варто перейматися проблемами учнів коледжу біля залізничного вокзалу, а не захищати бездарну товаришку. Двоє ж з дописувачів є кандидатами :-) педагогічних наук з досвідом викладання у школах та авторитетом серед педагогічної спільноти ( на відміну від п.Марії та О.Похиляк).
Цитувати
 
 
-4 #3 Марія Іванівна 24.12.2012 19:24
Шановний пан-викладач певно сам нікудишній вчитель, що таке пише. З середньою освітою у нас в Тернополі все ок. А де ви бачили кервника, який би всім вгодив? Та й це не потрібно. Чому наші люди знають, як має працювати освіта, але не знають як мають працювати самі. ПОдивіться навколо. Невже у нас все у порядку.Більшість же дописувачів не мають педагогічної освіти, проте роботу сміють оцінювати. Пропоную кожному глянути на себе та зробити висновки. Бажаю успіху!
Цитувати
 
 
+13 #2 Олександр 23.12.2012 21:08
Хитрішої, корумпованішої, наглішої, мстивішої, безавторитетніш ої керівниці освіти не тільки обласного центру, але й області за всі часи ще не було. ЇЇ ДАВНО ВЖЕ ПОРА ГНАТИ!!! І боронь-боже призначити її керівником котроїсь зі шкіл. Максимум- БІБЛІОТЕКАР!
Цитувати
 
 
+13 #1 олька 23.12.2012 20:34
так. освіта з часів правління цієї пані занепадає....прикро.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.