Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

3 (третього) лютого у Тернополі в мікрорайоні «БАМ» ("Сонячний") будуть довибори до міської ради. 

Замість свободівця Михайла Головка, якому довірили свої голоси тернополяни у 2010 році, але який нещодавно став народним депутатом ВРУ, а тому й склав свої повноваження у міськраді, обиратимуть нового «народного обранця»

Провладна у Тернополі ВО «Свобода» одразу висунула (читай - "впарює" електорату, як нас, пересічних тернополян, вони вважають, свого кандидата – Михайла Сиротюка, брата «свіжоспеченого» нардепа Олега Сиротюка).

Принаймні, так заявив Олексій Кайда.

Тобто, давай "піпл", обирай знову і ще раз своїм представником нашого молодого партійця, який відомий тим, що брат партійця, і активний партієць, і буде ще одним активним кнопкодавом-партійцем, який робитиме і голосуватиме в сесійній залі те, що "скомандує" пан мер Сергій Надал (детальніше про відсутність реального, "мозолистого" трудового стажу цього чоловіка, не такого вже й загалом юного, буде - прим. ТТ)

Щоправда, як нам відомо з власних джерел, у свободівському середовищі зараз ще тривають запеклі дискусії (в цій партії в Тернополі різні групи мають своє бачення і бажання впливати на політику в обласному центрі, не дивлячись на те, що публічно декларується узгодженість дій - прим.ТТ), кого саме висувати в Тернополі по вакантному окрузі.

Адже відомо, що зараз в депутатському корпусі залишилилося 30 «партійних штиків» пана  Надала, які без зайвих викрутасів голосують так, як їм вказує партійне керівництво і особисто мер.

Але чисельність ця вельми хитка. І тому 31-й побратим їм потрібен ДУЖЕ.

Тип паче, що деякі свободівці-депутати серйозно налаштовані виходити з лав фракції з різних причин вже найближчим часом.

Бо якщо вибори на окрузі №27 виграє хтось, хто не має стосунку до «тягнибоківського братства», а почне дійсно відстоювати інтереси громади Тернополя, займатися дерибаном земель і комунальної власності для правлячої в Тернополі партії стане значно складніше.

Тож теза відомих експертів в Тернополі про те, що навіть одна людина, незалежна і самостійна, ставши депутатом в окрузі №27 у Тернополі,  може призупинити тотальне знищення парків і  роздачу земель в обласному центрі, є цілком реальною і правдоподібною. Це - факт!

Отже, пропонуємо нашим читачам нове опитування з приводу, який ми щойно описали.

Нам просто цікаво навіть для себе зрозуміти -  чи від 2010 року, коли до влади в Тернополі прийшов Надал і Со., а з 2009 в облраді був Кайда з побратимами - щось змінилося в розумінні тернополян?

Чи вони, деякі тернополяни, є дійсно  "примітивним електоратом", які сліпо вірять в гасла, що є зміни на краще, а не бачать реальний стан (парки в Тернополі знищуються, будівельні олігархи роблять, що хочуть, рейдерство на місцевому рівні, направлене навіть проти простих людей з боку не регіонала Хоптяна і іже з ним, а  зі сторони більшістю тернополян обраного свободівського мера Надала і його поплічників, процвітає (про це днями, з документами і сльозами тих простих людей, в кого все забирають "вказівками" мерії) ...

Ви думаєте, ми перебільшуємо?

Та ні.

Ми вже днями розповімо Вам, шановні читачі, з документами і свідченнями, як пан Надал з "командую" і своєю охоронною фірмою ЗАБРАВ в ПРОСТИХ людей, тернополян, невеличке приміщення на вулиці Руській, на яке люди мали навіть, здавалося б,  "залізний документ" -  СЕРТИФІКАТ НА ПРАВО  ВЛАСНОСТІ. РОКАМИ.  

Але поки що - наше  опитування.

Округ №27. Тернопіль. Кого б вибрали Ви?

Варіанти  Ваших відповідей:

- Я– думаюча особистість, а тому мій вибір – Людина, яку я знаю і яка незалежна від партій

- Голосуватиму навіть за недосвідченого юнака чи студентку, щоб тільки вони були від ВО «Свобода»

- Мій вибір – людина з мого округу, якій реально відомо про наші проблеми і потреби, яка знана і має повагу серед людей своїми здобутками вже.

- Я віддам свій голос за того, хто гарно ораторствує і махає прапорами на мітингах

- Підтримаю будь-кого, тільки не свободівців, які маючи більшість в Тернополі, тільки й роблять, що чемно виконують те, що їм вказує Надал

- Проголосую за людину, якій довіряє екс-мер Тернополя Заставний

- Підтримаю того, хто працює в команді Хоптяна і Януковича

- Мій вибір – на кого вкаже «перст» Кличка

- Не піду на вибори взагалі, бо «електорат» й так вибере побратима, який вигідний Надалу і Со.

Проголосувати можна щодня в розділі "Опитування" на нашому сайті...

              alt              

 

Коментарі  

 
-4 #3 Іра 27.12.2012 07:49
Свободівці все одно переможуть. Собаки гавкають, а караван іде
Цитувати
 
 
+4 #2 ред.ТТ 24.12.2012 12:24
дякуємо за пораду, але бути одним з тих, кого ми критикуємо, не мали і не маємо такого бажання, а щодо Михайла Сиротюка - бажаємо успіхів стати 31 "кнопкодавом" і згодом вирости в самостійного політика і самостійно приймати рішення на користь виборців, а не в угоду партії і бургомістра:)
Цитувати
 
 
-4 #1 влод_ко 24.12.2012 12:13
Пропоную редакції "Тернопілського тижня" не на словах, а на ділі продемонструват и "нову якість" роботи депутата-мажоритарщика. Балотуйтесь і запропонуйте громаді НА ДІЛІ що ви можете. А щодо Михайла Сиротюка, то, якщо я не помиляюсь, він вже балотувався на виборах і навіть виграв. Але його конкурент "дитина війни" - Смакоуз намухлював з бюлетенями (при перерахунку виявились зіпсовані бюлетені виключно за Сиротюка і виключно на ту кількість, котра дозволила виграти Смакоузу).
Зараз Михайло має можливість взяти реванш!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.