Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сьогодні трапилася така ситуація. Бачу, на вулиці 15 Квітня в Тернополі, сніг, який розтопився, «оголив» каналізаційний колодязь, на якому не було кришки. Одразу згадалося, як кілька днів тому на вулиці Корольова, про що писав і «ТТ», юна тернополянка провалилася в колодязь в аналогічній ситуації і довелося викликати рятувальників.

Як свідомий громадянин телефоную на цілодобову диспетчерську службу Тернопільської міськради (15-80), бо одразу ж не визначиш на чиєму балансі цей колодязь. Там жіночка, вислухавши подробиці, «ввічливо» радить телефонувати в КП «Тернопільводоканал».

Дає номер. Телефоную 52-51-17.

Пояснюю ситуацію, акцентуючи увагу на тому, що потенційно небезпечний колодязь прямо навпроти заїзду на подвіря станції юних техніків, куди ходять займатися діти. В мене вимагають повну інформацію – місце проживання, ПІБ, номер телефону і т.п., рід занять тощо (ідентифікаційний не питали – прим.ТТ). Знервувавшись, бо не розумію для чого це, та все ж повідомляю, що просять.

Інформацію прийняли до відома.

І яким же було моє здивування, в хорошому сенсі цього слова, коли не пройшло і пів години, як підїхала автіка з водоканалу, працівники оглянули колодязь і закрили небезпечне місце бетонною кришкою.

Побачивши таку оперативність, чисто по-людськи захотілося подякувати людям. Зателефонував знову ж таки в диспетчерську водоканалу і подякував з побажанням спокійних святкових днів.

То ж приємно знати, що принаймні у КП «Тернопільводоканал» свою роботу виконують. І, можливо, директор підприємства, Володимир Кузьма, прочитавши цей текст,  хоча б подякує своїм підлеглим, які оперативно ліквідували, повторюся, потенційно небезпечну ситуацію

Віталій Гнатюк, «Тернопільський тиждень»

    alt    

    alt    

     alt     

Коментарі  

 
+1 #2 Орест. 30.12.2012 15:46
Ще б за теплокомуненерг о і ЖЕКИ взявся,низький йому уклін був-би!
Цитувати
 
 
+2 #1 Ігор. 28.12.2012 20:42
водоканал взагалі оперативно на все реагує. їх Надал трясе непадєцкі
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.