Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Заступник голови ТОДА Петро Гоч (на фото) вимагає від політичної сили, яка зриває бюджетний процес області взяти на себе всю повноту відповідальності за ситуацію в 2013 році на Тернопільщині.

Хоча політик не назвав конкретних прізвищ, однак зрозуміло, що він мав на увазі депутатів Тернопільської обласної ради від «Свободи», які вже двічі проігнорували бюджетну сесію.

«Бюджет Тернопільської області не потрібен персональну ні Петру Гочу, ні Валентину Хоптяну – він потрібен всім жителям Тернопільської області.

В мене є запитання до ВО «Свобода». Дуже просте – хто персональне візьме на себе персональну відповідальність, якщо в новорічну ніч не приїде швидка? В жодному населеному пункті області, бо ми не зможемо профінансувати для них ні бензин, ні зарплату, ні медикаменти… Хто на себе візьме персональну відповідальність за те, що з 1 січні наступного року в області припиняться соціальні виплати для інвалідів? Хто на себе візьме персональну відповідальність за те що з 1 січня припиняться виплати воїнам ОУН-УПА, яких так шанують, на словах, представники «Свободи»? Хто візьме відповідальність, що тернопільська експериментальна школа мистецтв, яка є унікальною в Україні, взагалі припинить своє існування – бо в нас не буде жодного ресурсу для її утримання?

Ми зустрічалися з керівниками наших творчих колективів обласного академічного драматичного театру ім.Т.Г.Шевченка, Театру актора і ляльки, обласної філармонії. І хто пояснить їм що вони, внаслідок не затвердження бюджету, не отримають доплату за статус академічного. Як пояснити людям, які перебувають в обласних інтернатах, що не має бюджету на харчування?

Неприйняття бюджету тягне цілий ряд серйозних проблем. Мені здається, що більшість представників ВО «Свобода» розуміють, що вони зайшли у глухий кут і потрібно шукати вихід.

Ми намагаємося залучити до громадських бюджетних слухань якомога більше людей. На мій погляд, питання працевлаштування однієї людини на посаду, яка і так має не погану роботу, не потрібно ставити вище, ніж питання життєдіяльності всієї області. На жаль для декого вузько політичні інтереси стоять вище добра сотень тисяч людей – жителів Тернопільської області», - заявив на засіданні Тернопільської експертної групи Петро Гоч.

Він вважає, що неприйняття бюджету може мати політичні наслідки. Зокрема, розпуск обласної ради.

"Тернопільський тиждень"

        

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.