Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

   ТТ писав днями, як У Львові вказали тернополянам, що вони змушені зробити

  В звязку з цим депутат облради Степан Барна, відомий своїм радикалізмом до правлячої сьогодні в нашій країні Партії Регіонів, а також екстраординарними, хоч і сміливими акціями, готує новий скандальний протестний вчинок.

  Як нам вдалося дізнатися з власних джерел, пан Степан, який нещодавно прославився тим на цілу Україну, що вивішав на будинку облпрокуратури в Тернополі бандерівський прапор, тепер готується в новорічну ніч зробити «сюрприз» всім владним структурам в Тернополі.

   Але цього разу він має намір повісити на флактоштоках будинків, де розміщені силові та правлячі організації  … блакитні прапори партї регіонів з новорічними «совдепівськими» зірками на верхівці древка, які раніше чіпали на ялинки.

  Ми звернулися до пана Барни за коментарем з цього приводу.

- Я здивований, як ви про це дізналися!? – визнав пан Степан. - Адже про акцію було відомо тільки декільком моїм найближчим соратникам. Що ж, я зараз невпевнений, чи доречно проводити таку акцію саме так, як ви сказали,  оскільки тепер на мене можуть чатувати міліціонери під цими будинками. Хоча, щойно виникла ідея, можливо я повивішую «голубі» прапори на тих будинках, де проживають високопоставлені регіонали в Тернополі. Слава Богу, драбина моя висувається до 11 метрів, а адреси моїх іделогічних ворогів я знаю.

- А де ви взяли таку кількість прапорів, а головне, іграшкових прикрас у вигляді зірки???

- Прапори я з однодумцями позабирав в опонентів на останній акції в Києві. А от з зірками виявилося сутужніше. Їх довелося випрошувати в знайомих пенсіонерів у моєму рідному селі на Чортківщині.  Придатних назбирав зо два десятки. Але думаю, більше прапорів з зірками на верхівці я не встигну почепити.

—А ви не боїтеся, що вас знову будуть тягати по судах?

- А за що!? Це ж прапори партії, яка зараз при владі в країні. А як їх оформляти – моя особиста справа. Це ж не наруга над державними прапорами чи символами. Тим паче, що я зараз заочно навчаюся в Київському інституті креативу, піартехнологій та реклами. Тож одночасно буду мати матеріал для курсової чи дипломної робіт.

- Ну що ж, бажаємо, успіху.

— Дякую, головне, щоб стражів порядку в ту ніч було поменше там, де я планую «відмітитися» … Тим паче, після вашої публікації….

          

DTP

 

 

Коментарі  

 
+5 #1 дівчинка 30.12.2012 16:16
хлопці,я вас обажаю за те, що вмієте підняти настрій, молодці, чесно-чесно-чесно, так тримати :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :roll: :roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :D :D :D :D :D :D
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.