Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Заступник голови виконкому обласної органзації УДАРу Ігор Яворський буде брати участь в довиборах до Тернопільської міськради, які призначені на 3 лютого цього року.

Такий висновок напрошується через те, що в будинках округу №27 у Тернополі зявилися вітальні листівки партії УДАР від імені пана Яворського, які почіпали на двері квартир. Також на вулиці Київська, яка в межах вищевказаного округу, почепили днями біг-борд такого ж змісту.

Очевидно, що витрачати кошти на поліграфію та оренду рекламної площі заради щирого привітання  «просто так» політик і підприємець не став би.

Ігор Яворський вже був депутатом міськради Тернополя від партії «Батьківщина». Минулого року він "покинув" Деревляного і партію, перейшовши в «модний» УДАР. Чи принесе це дивіденди у вигляді депутатства пану Яворському, який є бізнесменом (має на правах співвласності, за іноформацією ТТ, піцерію в центрі Тернополя, кіоски тощо), стане зрозуміло вже за місяць. Поки що відомо, що на цьому окрузі позмагаються за довіру тернополян в даному окрузі начебто свободівець, брат нардепа Олега Сиротюка, а також громадський діяч, напевне саме так можна його назвати,  Андрій Любецький та дехто інший.

Довибори, нагадаємо, призначені через те, що свободівець Михайло Головко склав повноваження депутат міськради, оскільки став народним депутатом.

"Тернопільський тиждень"

  alt  

 

Коментарі  

 
+1 #2 ІВАСЬО 04.01.2013 23:11
О, Ігор вже й коментує сам :lol:
Люде, бійтеся Бога, не голосуйте за це чмо! То брехун і перебіжчик!
Тим більше від угару, який людям не заплатив грошеЙ. ТАКИМ СУКАМ В ПЕКЛІ ГОРІТИ! ЩО ВІН ЗРОБИТЬ ВАМ,ЯК ВОНО САМЕ НІКЧЕМНЕ, ТІЛЬКИ ПЛЕСКАТИ ЯЗИКОМ ВМІЄ, ЧЛЕНІВ КОМІСІЇ НАМОВЛЯВ ПІДРОБЛЯТИ ПРОТОКОЛИ ВИБОРІВ!
А ПРО ЗАБОРГОВАНІСТЬ - ПОЦІКАВТЕСЯ: ШТАБИ У ВСІХ МІСТАХ ПОПЕРЕЇЖДЖАЛИ В ІНШІ МІСЦЯ - ТЕРНОПІЛЬ ТАКОЖ. ГРОШЕЙ НЕМА. КИНУВ УГАР НАС. А МИ ЛЮДЯМ БРЕХАЛИ, ЩО ВОНИ ІНШІ, КРАЩІ. ЯВОРСЬКИЙ, ВЕРНЕШ ГРОШІ - ЗМІНИШ ДУМКУ ПРО СЕБЕ. А ТАК - ТИ БРЕХУН І ВИСКОЧКА!
Цитувати
 
 
-1 #1 читач 04.01.2013 21:35
мені сьогодні принесли до дому таку листівку! прикольна як на мене) нормальний молодий толковий хлопець! хай краще ударівець, а ніж ті свободівці чи БЮТівці..
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.