Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

А нам приємно, що в результаті виграли люди.

2 червня (хоча такий захід попередньо планували на перший день літа, але міського голови знову не виявилось в Тернополі), відбулась чергова зустріч мешканців вулиць Острозького, Перля та Коллонтая з владою міста. Особисто прийшов також і міський голова Сергій Надал, який, по великому рахунку, і виступив ініціатором зібрання. Минулого разу мер пообіцяв мешканцям, що конфлікт довкола влаштування наскрізного проїзду повз людські вікна буде повністю врегульовано саме сьогодні.

Сергій Віталійович прийшов до людей з готовим рішенням, суть якого полягає в тому, що вулицю Перля залишать без змін, натомість повноцінний заїзд до збудованого супермаркету організують з вулиці Живова. Для цього її зроблять двосторонньою до наступного світлофора. 

Свою думку з цього приводу висловив депутат міської ради Петро Гринчишин, який декількома тижнями раніше написав запит про скасування рішення виконавчого комітету, яким було розпочато процес влаштування наскрізного проїзду: «Сьогодні міський голова Тернополя Сергій Надал врятував свою непрофесійну команду, яка готувала це рішення, запевняла, що проїзд все одно буде всупереч думці людей, які живуть поруч».

За словами депутата, сьогодні мешканці отримали перемогу і довели, що тільки в єдності вони можуть розраховувати на повноцінний діалог з владою, яка має непорівняно більше можливостей дотискати свої рішення.

«Питання відповіді на мій запит вже не принципове, - говорить Петро Семенович. – Зараз важливо, щоб міський голова дотримав слова та зобов’язав забудівника виконати дані людям обіцянки».

Мешканці будинків зупинятись на досягнутому не збираються: в їхніх планах вже є встановлення статуї Богородиці в середині однієї чаші між насадженими там кущами калини, щоб цей сквер став найкращим в нашому місті.

 

Коментарі  

 
+1 #5 Северин..... 08.06.2011 21:25
Начхати Вашому Надалу на всіх.....
головна задача скосити "бабло" перед виборами і стати нар-депом....
Цитувати
 
 
+1 #4 саша 08.06.2011 15:30
її вже не врятувати
Цитувати
 
 
+2 #3 Філософ 06.06.2011 11:25
Знов Гринчишин піариться.... паразит , де він з своїми бачиннями і завзяттям був та й що робив коли був при владі???
Цитувати
 
 
+3 #2 Віктор 03.06.2011 17:48
може православний Надал хоч Бога побоїться, раз на людей йому начхати
Цитувати
 
 
+6 #1 гонсалес 03.06.2011 17:29
А для чого статую Богордиці там встановляти?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...