Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

alt  ЗАЯВА Центрального Проводу Всеукраїнської Організації “Тризуб” ім. С.Бандери

ВО “Тризуб” ім. Степана Бандери практично єдина в Україні організація, яка чітко визначила існуючий владний режим як режим внутрішньої окупації, а сучасний стан української нації – як поневолений, тому, виконуючи свої функціональні завдання, всіма можливими способами протистоїть цьому.

Саме тому влада за підтримки бандугрупування “МВС” знову розпочала невпевнені, але системні репетиції операції “З новим 37-м!”.

Сьогодні о 8.00 до кількох квартир у Тернополі, де мешкають родичі тризубівців, завітали «лівоохоронці» з ордерами на обшуки.

Ці “слідчі дії” пов’язані з кримінальною справою за позовом тернопільського дегенерата-комуноїда Прошкіна. У серпні 2012 р. цьому бідоласі пшикнули сльозогоном у рило під час якогось червоного шабашу. А кілька тижнів тому перед судовим засіданням (у цій же справі) облили червоною фарбою.

Дивує от що: 8.00 ранку, Галичина, субота перед Різдвом, а “пси режиму” по-лакейськи літають Тернополем, розслідуючи такий “жахливий злочин”. Бо комуноїди потерпіли... Нащадки тих, хто залив цю землю мегалітрами крові, а не фарби.

Є у наших «лівоохоронців» така традиція: під час Різдвяних свят затримувати та робити обшуки у “тризубівців”!..

Мажори десятками чавлять людей мерседесами, сотні ґвалтівників та вбивць ходять на волі, сотні бандитів сидять у Верховній Раді, заHUNDAIчені мільярди доларів – цими фактами МВС і працівники прокуратури не дуже чухаються. А тут – ціла “блискуча спецоперація”...

Українці повинні знати імена цих зрадників. Подаємо список холуїв та прислужників внутрішнього окупанта, за чиїми вказівками чиниться свавілля або які самі безпосередньо беруть участь у ньому:
1. Холява Олег Ігорович – суддя Тернопільського міськрайонного суду Тернопільської області, виніс постанову про обшук.
2. Старший лейтенант міліції Пісний Віталій Ігорович – слідчий, який вже тривалий час “професійно” займається “тризубівцями”, проводив обшук.
3. Старший лейтенант міліції Осабчук В.В. – проводив обшук.
4. Лейтенант міліції Федун Я.І. – проводив обшук.
5. Слідчий Товарницький В.М. – “героїчно” проводив обшук у стареньких.
6. Польцан М.В. – “героїчно” проводив обшук у стареньких.
7. Зика Б.О. – “героїчно” проводив обшук у стареньких.
8. Старший слідчий Вербовський М.В. – проводив обшук.
9. Федчук Т.В. – проводив обшук.
10. Кевонжур В.Т. – проводив обшук.

Закликаємо українців почати системні заходи з метою бойкоту всіх прислужників режиму внутрішньої окупації з МВС, прокуратури та судів, які беруть участь у замовних політичних процесах, закамуфльованих під кримінальні справи, а саме:
1. Внести прізвища посібників та інформацію про них до списків “Ворогів Української Нації – прислужників Януковича”.
2. Розповсюджувати інформацію про злочинну антиукраїнську діяльність зазначених осіб у ЗМІ, на громадських заходах, у церквах, на інтернет-ресурсах та соціальних мережах.
3. При появі цих холуїв на будь-яких громадсько-політичних заходах влаштовувати їм загальну обструкцію з використанням різноманітних народних засобів (яйця, гнилі помідори…).
4. Повідомляти односельців та сусідів про антиукраїнську діяльність даних осіб.
5. Священикам та активним авторитетним парафіянам закликати цих аморальних людей до каяття перед Богом та людьми.

Перемога Національної Революції буде скоро! У зв’язку з цим закликаємо громадян надсилати на електронну пошту сайту “Бандерівець” ( Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ) інформацію про злочинну антинародну діяльність представників влади та силових відомств для формування люстраційних списків, які будемо розміщувати на нашому сайті та інших інтернет-ресурсах.

Кожен злочинець, який сьогодні прикривається “законом” чи “наказом”, завтра стане перед відкритим народним судом і буде відповідати за свої ганебні вчинки. Так буде! І на цьому шляху допоможи нам, Боже!

Геть режим внутрішньої окупації!
Слава Національній Революції!
Слава Україні!

05.01.2013 р.Б.
Центральний Провід ВО “Тризуб” ім. С.Бандери

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.