Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Шановні колеги з засобів масової інформації Тернополя і наші читачіІ

Як Вам,  напевне, вже відомо, журналіст «Української правди» Мустафа Наєм розповів, що в Тернополі ВО «Свобода» цензурує усі матеріали, які потрапляють до місцевих ЗМІ.

Про це він повідомив на круглому столі щодо питань ефективної протидії цензурі слова в Українському католицькому університеті (Львів) 1 червня. Цю інформацію оприлюднив ЗІК і передрукували інші видання. Але деякі інтернет-портали, зокрема "Тернопільський тиждень" і "Погляд" , не просто передрукували цю інформацію, а проаналізували сказане столичним майстром пера і прочитати статті на цю тему можна в матеріалах  "Чому нас розсмішив Мустафа Наєм" і "Столичний журналіст  упереджений до інформації в Тернопільських ЗМІ ".

Нагадаємо, пан Мустафа зазначив: « Ну добре – Донецьк. Ми розуміємо, влада зараз така, вони там можуть робити все, що хочуть. Але те, що робиться на Західній Україні, мене дивує. Наприклад, те, що робиться у Тернополі зі «Свободою». Ми знаємо точно, що в місті Тернопіль вся інформація, яка йде у ЗМІ, проходить через «Свободу». І це не є донецька влада. Це не є Янукович. Це конкретні люди, конкретна жінка, яка сидить і цензурує матеріали».

Відверто кажучи, редакцію «Тернопільського тижня» (і як нам відомо, й багатьох інших наших колег) такі заяви відомого журналіста просто образили. І ми впевнені, що й інших свідомих журналістів, редакторів та керівників ЗМІ й Інтернет-ресурсів також. Звісно, проплачена цією партію (та й іншими політсилами також, що є звичною практикою для ЗМІ) інформація з’являється на шпальтах газет, в ефірі радіостанцій та на телебаченні й в інтернет-просторі. Як і інша інформація, яка має те чи інше відношення до ВО «Свобода», але яка є суспільно важливою, на думку редакційних колективів. Але заява пана Мустафи: «Ми знаємо точно, що в місті Тернопіль вся інформація, яка йде у ЗМІ, проходить через «Свободу», абсолютно не відповідає дійсності й може викликати у людей, які її прочитають, думку, що всі ЗМІ в Тернополі подають їм ту інформацію, яка вигідна партії «Свобода». Тобто, що всі ЗМІ працюють на цю політичну силу, а свободівці  є  ледь не єдиними потужними «ньюсмейкерами» в Тернополі.

Також ми вважаємо, і Ви, колеги, сподіваємося, поділяєте нашу думку, що нам було б надзвичайно цікаво дізнатися, що ж це за «конкретні люди, конкретна жінка, яка сидить і цензурує матеріали»?

Таке твердження столичного журналіста може наводити читачів, глядачів чи слухачів на думку, що всі тернопільські ЗМІ настільки «залякані» чи «продажні», що беруть тільки відцензуровані якоюсь міфічною жінкою матеріали.

А тому ми, редакція «Тернопільського тижня», виступаємо ініціаторами відкритого листа до пана Мустафи Наєма, в якому закликаємо його вибачитися перед ЗМІ Тернополя за його висловлювання. Адже, переконані, його заяви принижують  нашу професійну журналістську гідність. А якщо у нього є підтвердження своїх заяв « …в місті Тернопіль вся інформація, яка йде у ЗМІ, проходить через «Свободу». І це конкретні люди, конкретна жінка, яка сидить і цензурує матеріали», то вимагаємо в нього оприлюднити цю інформацію із зазначенням прізвищ людей-цензорів і навести докази. 

Цей відкритий лист буде надісланий на адресу шанованого нами видання «Українська правда» та персонально пану Наєму. Також ми відправимо його в інші всеукраїнські Інтернет-ресурси.

Якщо Ви згідні з нашою позицією та викладеним вище, будьте з нами солідарні. Для цього просто надішліть нам електронного листа на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду   зі своїх офіційних поштових скриньок з словами: «Ми не згідні з Мустафою Наємом, що ЗМІ Тернополя підцензурні ВО «Свобода!»

Також закликаємо долучитися до нашої ініціативи політичні сили чи просто громадян, які поділяють нашу позицію.

 

З повагою, редакція Інтернет-порталу  www.t-weekly.org.ua та особисто керівник проекту  "Тернопільський тиждень"  Віталій Гнатюк

Коментарі  

 
+1 #5 хе-хе 06.06.2011 07:28
дякую, що не викидаєте мої коментарі. Якщо б викидали, то я б, напевно, втопився у ставі)))) Що ж до аполітичності, то я, на жаль, жодного разу не бачив на вашому сайті критики на адресу Романа Заставного і Ко. Але це так, до слова. Ви дуже боляче сприймаєте зауваження, тож це був мій останній такого роду коментар на вашому сайті. З Днем журналіста!
Цитувати
 
 
+2 #4 ТТ 04.06.2011 00:07
може Наєм і посміється, але не з нас і наших тернопільських колег, які поділяють нашу думк (в четвер на одному з каналів телевізійних, ми обовязково це проанонсуємо, це можна буде побачити й почути) а загалом якщо слідувати такій лінії - то бидло буде бидлом, поки себе не змінить (це оди штатівський генерал сказав)...
Цитувати
 
 
+2 #3 ТТ 03.06.2011 22:55
класний ви чоловічище,хе-хе, обізнаний, всезнаючий, але ми вам раді, адже розумієте напевно - що якби не поважали ващу думку, як нашого читача, то б не пропускуали ваші коментарі, отже попри всі ваші закиди - ми реально аполітичні й дозволяємо навіть ваші наїзди на нашу адресу,
Головне - що ви з нами, на нашому сайті, значить вас болить та ситуація яка є в місті, тільки прохання чисто людське - ну будьте толерантні, принаймні до нас...
Цитувати
 
 
+3 #2 хе-хе 03.06.2011 10:27
Та ладно, підцензурні. Ось тільки не лише Свободі, а кожен своєму політичному господарю. незадежний можна перерахувати на пальцях, причому однієї руки, причому інваліда-ампутанта.
Цитувати
 
 
+5 #1 саша 03.06.2011 02:01
прикольно і пррвильно придумали - нєфіг всяким мустафам нас принижувати, а ще дам підказку - дайте часу пару днів ЗМІ на відповідь вам, а потім не засц... і дайте перелік тих, хто вас у цьому підтримав, мені би приміром дуже захотілося знати, хто то там не підпишеться бід твердженням, що всі місцеві бонзи від телфків, газет і нету "сидить" не під цензурою свободи зараз, хоч я і далеко в іншому полушарії, але колись теж батрачив журналістом у тернополі, то ж цікаво, не повірити, араз то все що пишуть екс-колеги читати
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.