Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Удвічі збільшити тариф на послуги з утримання майданчиків для платного паркування транспортних засобів у Тернополі. Таке рішення прийняли сьогодні на засіданні виконавчого комітету міської ради. Тариф у 2 гривні у нашому місті був встановлений ще п’ять років тому. А відтоді тільки мінімальна заробітна плата зросла більш ніж у два рази.

Підвищити вартість паркування паркувальники просили виконком уже втретє. У своїх розрахунках вони пояснюють, що зміна тарифу є нагальною необхідністю.

– Серйозні витрати сьогодні на них лягають щодо облаштування місць для паркування. А саме – придбання паркоматів, виготовлення і затвердження схем паркування, утримання місць під паркування в належному стані, облаштування їх знаками. І, що не менш важливе, це сплата податків в місцевий бюджет. Що стосується сплати податків, то щомісяця паркувальники, їх є двоє поки що, повинні сплачувати в межах 50 тисяч гривень, – розповів начальник управління транспорту Ігор Мединський.

Сьогодні виконком пішов на зустріч підприємцям і затвердив новий тариф за одне паркомісце за одну годину – 4 гривні. Такий крок, до речі, дозволить збільшити і надходження до міського бюджету.

– Фактично і практично, чому відбулося затвердження нового тарифу, тому що паркувальники покидали ці місця паркування. І, відповідно, місцевий бюджет щороку би не отримував, за мінімальними підрахунками, 600 тисяч гривень. Це для міста гроші, – зауважує Ігор Мединський.

Додамо, що на сьогоднішній день у Тернополі двоє операторів надають послуги з паркування. Це – ПП «Привокзальний майдан» та СПД-ФО Тешнер Є.М. Рішення виконавчого комітету про збільшення тарифів на паркування вступить в дію після оприлюднення його у офіційному виданні міської ради – газеті «Тернопіль вечірній», пише ЗЗ.

Примтка ТТ.  Наприкінці жовтня минулого року, урочисто відкриваючи паркомат біля магазину «Молоко» в центрі Тернополя, Сергій Надал перед журналістами хвалився, що плата за паркування у нашому місті чи не найменша і становить 2 гривні за годину згідно з рішенням виконкому від 24 жовтня. І ось не пройшло і 3 місці, яке все змінилося…

   alt   

 

Коментарі  

 
+3 #7 Саша 10.01.2013 13:49
Паркування такий самий бізнес, як і любий інший. то чого підприємець має працювати собі в збиток? ДАВАЙТЕ ВИМАГАЙТЕ, ЩОБ ХЛІБ БУВ ДЕШЕВШИЙ! ПОДИВИМОСЬ......
Цитувати
 
 
+1 #6 Тарас 10.01.2013 12:27
Додатково підприємцям гривню в кішеню та Надалу гривню в кішеню. Швидко та паритетно.
Цитувати
 
 
-2 #5 водій 09.01.2013 21:07
та це смішна ціна. Головне щоб було де запаркуватись. Гадаю, що істерики закатують ті, хто навіть автомобіла не має :)
Цитувати
 
 
+1 #4 міша . 09.01.2013 18:42
А що потратив багато в Буковелі треба відбити А де паркомати Водії неплатіть і вам нічого небуде .
Цитувати
 
 
+3 #3 Віталій 09.01.2013 18:24
Миколо, що ти пишеш? Не було би рентабельності Тешнер би туда не поліз і ніколи нікому нічого не дарував і не подарить!!!!
Цитувати
 
 
+3 #2 ха-ха 09.01.2013 18:01
А що надлне знав про рентабельність бізнесу, що обіцяв одну вартість паркування, а тепер вдвічі більша? його хтось за язик тягув чи мединського?
Цитувати
 
 
-3 #1 Микола. 09.01.2013 17:49
А ви про рентабельність бізнесу подумали, перед тим, як критикувати. Чи бізнесмени мають дарувати паркомати в угоду постанові Уряду?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.