Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Регіонал, депутат обласної ради, перший заступник Генерального директора Тернопільської обласної державної телерадіокомпанії Павло Федик незабаром змінить місце роботи. Він може стати директором училища №4.  Про це «Погляду» стало відомо з власних джерел.

Сьогодні, на загальних зборах у вищому професійному училищі №4 ім. М. Паращука, більша половина людей (понад 60 чоловік) висловили довіру Павлу Федику під час голосування на посаду директора училища. Наступний претендент отримав трохи більше 40 голосів.

Після того, як кандидатура Павла Федика пройде атестаційну комісію в управлінні освіти Тернопільської ОДА та в міністерстві, він приступить до виконання нових обов’язків, повідомляє Погляд

Примітка ТТ. Нагадаємо, до минулого року цим училищем керував Роман Півторак, який має неоднозначну репутацію. Адже відомо, що правоохоронні органи неодноразово цікавилися і розслідували його "діяльність" на посаді. Півторак навіть спробував стати нардепом у 2012 році.

А Павло Федик нещодавно "прославився" тим, що під час передвиборчої кампанії був вигнаний копняками з однієї зустрічі в районі області.

  alt  

 

Коментарі  

 
-2 #1 Майстер з ВПУ 12.01.2013 11:34
Вчора мені проговорилась одна майстриня,як Федик директором став.Виявляється перед новим роком,Півторак зібрав своє "шобло"(пріблєжонних) в себе вдома,і цілу ніч поїв(а то десь за тридцять чоловік,(якщо так їх можна назвати).А потім підпоєних, кого просячи,кому приказуючи,сказ ав голосувати за Федика.Отак з перевагою в 25 голосів переміг Федик.Одіозний півторак кинув нашого дюка і вивів такого самого як він федика.Ганьба бом.Ганьба зраднику півтораку,який служить регіонам!Слава Україні!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.