Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Своїм розпорядженням (http://www.rada.te.ua/normativnie-dokument/rozporyadgennya-misk/) міський голова Тернополя оголосив про чергові змагання, які відбудуться на Тернопільському ставі з нагоди свята Водохреща.

За задумом влади, змагання полягатиме в швидкісному бігові босоніж по вичищеній та слизькій кризі ставу. 

"Наше місто перемогло в номінації "зимова столиця Європи" і ми подумали, що потенціал Тернопільського ставу треба використовувати ще активніше, - говорить міський голова Сергій Надал. - А на такі змагання, ми прогнозуємо, приїдуть навіть спеціально підготовлені спортсмени з республіки Конго".

За словами мера, саме зараз з цією африканською країною міська рада налагоджує партнерські стосунки і першим спільним проектом будуть змагання з швидкісного бігу босоніж по вичищеній кризі.

Розпорядженням передбачено мінімальні правила змагань. Зокрема, до уваги не буде братися наявність чи відсутність одягу на спортсменах, чи будуть вони в плавальних шапочках чи в іншому головному уборі. Такий демократичний підхід дозволяє сподіватися, що участь в змаганнях візьмуть і народні депутати від ВО "Свобода" О.Кайда, О.Сиротюк, М.Головко, та сам О.Тягнибок (дехто з них вже брав у часть при перепливанні ставу)). 

До слова, міський голова Сергій Надал також планує взяти участь в цих змаганнях. Для цього він вечорами тренується на розчищених на ставі для хокею майданчиках. Робить він це інкогніто та сподівається, що завдяки цьому і стане переможцем змагань з швидкісного бігу босоніж.

Першим з публічних осіб в Тернополі, хто вже підтвердив свою участь в нових змаганнях – депутат Тернопільської облради Степан  Барна (на фото). «Цю ініціативу мера я підтриую однозначно. Сам моржую і хожу босоніж по снігу вже з десяток років. Чому б не побігати по льоді? Адже це – здорово! І я вірю, що зможу перемогти і стати першим в історії чемпіоном цих змагань» - запевняє політик.

   alt   

alt

DTP

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.