Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Для цього достатньо дати гроші з казни кому потрібно.

Рішенням виконавчого комітету Тернопільської міськради комітету від 18 травня цього року №820 Асоціації захисту прав і свобод молоді «Дружба» на статутну діяльність виділено з міського бюджету 14 000 (чотирнадцять тисяч) гривень!?

Очолює цю організацію Ігор Сцібайло, який одночасно є і керівником громадської ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму при міській раді.

Саме ця рада мала би озвучити свою думку стосовно безкоштовної передачі приміщення в Палаці спорту одному з танцювальних клубів, який очолює родичка секретаря міської ради пана Турського, чи оприлюднити свою позицію щодо функціонування спорт-бару в цьому ж приміщення, поява якого там не обумовлена жодним рішенням міської ради.

І саме ця рада мали би контролювати, як облаштовується в Палаці спорту зал для різних видів боротьби, щоб вивільнити замок та розпочати в ньому ремонт внутрішніх приміщень.

Але чи чув хтось про активність ради чи її голови пана Сцібайла стосовно цих питань? Була тишина. А мовчання, зрозуміло, коштує  недешево. І все виглядає так, що мерія коштом казни, нагадаємо - 14 тисяч гривень, саме й купила цю мовчанку.

Цю тезу підтверджує і такий цікавий факт для порівняння - зазвичай, громадським радам міська влада виділяє суми від 2 до 5 тисяч гривень. Це видно з рішень тієї ж дати за №819 - мистецькому об’єднанні "Коза" - 2,5 тис. грн.. (учасники якого, до слова, теж не найбідніші люди), за №818 - організації "Спорт-клас" - 2 тис.грн.

За що Ігор Сцібайло отримав суму в рази більшу - питання, очевидно, риторичне…

Залишається тільки спрогнозувати, що такою «щедрістю» мерії скористається не одна організація, яка в хороших стосунках з сьогоднішньою владою в Тернополі. 

«ТТ»

 

Коментарі  

 
+1 #1 ігор 08.06.2011 15:28
вони і не планували з громадськими радами щось робити, черговий піар-пшик
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.