Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Запоріжжі майор міліції на "Лексусі" врізався в "Запорожець", вагітна пасажирка якого від удару загинула.

Як повідомляє ТСН, старенький "Запорожець" зі знаком аварійної зупинки стояв на дорозі, коли у нього на величезній швидкості врізався потужний позашляховик. Автівку, яка перетворилася на млинець, відкинуло на кілька десятків метрів. Дівчина, яка сиділа у салоні, загинула одразу.

Того дня подружжя з батьком поверталося додому. За кілька кілометрів від села машина зламалась. Дівчина лишилась у салоні, а чоловіки намагалися полагодити старий генератор. Обидва встигли відскочити.

Водій-винуватець ДТП одразу після трагедії почав дзвонити батькам.  

"Він стоїть та ледь за двері тримається – п'яний. Та по телефону з таким цинізмом говорив – "тут, якийсь дибіл стояв, я в нього влетів, якась клуша завернулась". Я ці слова до кінця життя не забуду", - розповідає чоловік загиблої Олександр Касьянов.

Олександр каже, що за кермом "Лексуса" сидів майор міліції, який повертався додому з полювання. Згодом на місце ДТП приїхав батько правоохоронця, і заявив, що автівкою керував він. На експертизу також повезли батька. А згодом чоловіку загиблої почали пропонувати гроші.  

"Вони пропонують, щоб я інститут закінчив, а вони все оплатять. Зараз вони мені що тільки не пропонували: "Давайте ми вам 10 тисяч доларів, а ви до нас претензій ніяких мати не будете", - каже Олександр.

Загиблій Катерині був 21 рік. У день смерті вона дізналась, що нарешті завагітніла.

Зараз майор та його родичі ховаються від журналістів. СТО, яка належить міліцейський родині, зачинена.

Рідні потерпілої кажуть, що від них приховують матеріали справи, досі не показали навіть схеми ДТП. Хто насправді був за кермом позашляховика, встановлює прокуратура.

Майор, якого підозрюють у злочині, працював в управлінні боротьби з організованою злочинністю. Зараз він у відпустці, але, за останньою інформацією, його вже звільнили заднім числом, зазначає ТСН.

          

 

 

 

 

Коментарі  

 
+4 #7 оленочка 14.01.2013 17:57
Цитую Вика:
Люди виноват 50 процентов муж погибшей, как можно на такой машине и в такую погоду , и еще где все время туман. вывозить жену, мозгов нет у мужа! Женщины не доверяйте свою жизнь мужьям! На месте майора милиции , мог быть любой человек, прежде кого- то осуждать , посмотрите на свои грехи!

думаєш, що пишеш??? це означає, що якщо у тебе нема лексуса, то взагалі не варто з хати висовуватися, яка різниця на якій машині він їхав., запорожець стояв просто стояв, з відповідним знаком, міг стояти велосипед, або просто людина. Виходить мають право на життя тільки мажори які на лексусах їздять. Які вони купила, за чиїсь сльози і проклони. Співчуття родині. Важко жити з таким горем, але ви повинні бути сильні, цей майор буде караний вищим судом, судом Божим, бо ніщо в житті не проходить безслідно. Відкупиться. але ж з таким гріхом на душі не так то й легко жити.
Цитувати
 
 
-6 #6 Вика 14.01.2013 11:27
Люди виноват 50 процентов муж погибшей, как можно на такой машине и в такую погоду , и еще где все время туман. вывозить жену, мозгов нет у мужа! Женщины не доверяйте свою жизнь мужьям! На месте майора милиции , мог быть любой человек, прежде кого- то осуждать , посмотрите на свои грехи!
Цитувати
 
 
+6 #5 масмпа 14.01.2013 10:55
от така в нас держава,такі бандюки ,такі руденки, а безневине дитя пішло на той світ.Беріться хлопаки за вила бо іншого виходу тепер я не бачу.
Цитувати
 
 
+9 #4 Гамалий 13.01.2013 23:00
schkval В статті не вказано прізвище цього бандита та хто він! Прізвище: Руденко Андрій Сергійович-начальник УБОЗ м.Енергодар. Цей бандит вибиває хабарі з енергодарських підприємців кулаками. Одна з потерпілих: Лабяк Наталія Іванівна, яку Руденко катував особисто, вибиваючи хабар. Звернулась до адвокатів за допомогою. Але з цією звірюкою в погонах адвокати воювати бояться. Лабяк було відмовлено в судово-медичній експертизі. Те, що він у відпустці-це нахабна брехня нач.УМВС області. В пятницю,. він знаходився в Енергодарі в службовому кабінеті. Ніякі слідчі дії по кримінальній справі не проводяться. Руденко катається вже на іншій іномарці, вартість якої не менше 100тис.у.о. Опит свідків ще не проведено! А щодо того, що на СТО, яка належить бандитській родині перекомплектову вались крадені авто, то ці чутки в м.Василівка гуляють вже давно, але, не зважаючи на інфу, яка надходила в прокуратуру, крим. справа не порушена!
Цитувати
 
 
+8 #3 Аскус 13.01.2013 22:53
печально, что нас уродуют и уничтожают, а почему нету того, кто поведет народ на бунт, на месть... за уничтожение людей этой властью... где ваш Тягныбок? Пусть делает со своими подхалимами что то реальное, а не только пиз...т, вот люди гибнут, защищайте, давайте лидера и люди пойдут за вами... ан нет ... жопы усадили в кресла парламенсткие и тепер только вякать будете по мелочам, вы хуже чем рыги, те воруют и уничтожают украинцев в наглую, а вы втихаря...прикрываясь флагами... все политики уроды... корыто их цель, ибо они просто свиньи...нету Украины, не будет Украины с этими продажными УРОДАМИ, вне зависимости от партии... НЕ БУДЕТ ... не верьте никому из тех, хто сейчас при власти...
Цитувати
 
 
+12 #2 люся 13.01.2013 22:49
подонок вонючий - за смерть - смертная казнь, а в этой ситуации и сына и отца приговорить.
Цитувати
 
 
+11 #1 максим 13.01.2013 22:38
На кол надо этих ублюдочных ментов надо вместе с продажними ментами гайцами и судьями! Как коворится покращення все сьогодни! До какой поры народ будет терпеть эту безнаказаность давно пора брать вилы и топоры и рвать ублюдков на части!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.