Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Тернопільський обласний перинатальний центр, який мав стати одним з перших в Західній Україні реконструйованих перинатальних центрів за проектом “Нове життя”, досі не відкрили. Екс-голова обласної ради, а нині нардеп України Олексій Кайда вважав відкриття оновленого центру справою честі на 2012 рік. Під час прес-конференції у Тернополі Олексій Кайда прокоментував, чому перинатальний центр досі не відкритий.

- Ми зараз будемо ставити питання, хто винен у тому, що до 1 січня не відкрили обласний перинатальний центр, на який було виділено мільйони гривень. Хто курував це питання в ОДА, чий тендер був. Хто без тендеру виборов право робити ремонт? Будемо говорити прямо: фірма, яка має відношення до депутата від Партії регіонів у міській раді – Лукіна. Завалили роботу, вкрали купу грошей і зараз ми будемо писати на генеральну прокуратуру: чому добродій Олійник, який мав слідкувати за дотриманням законодавства по тендерним закупівлям і веденням ремонтних робіт, або усунувся сам, або його попросили, або отримав винагороду. Депутатство – це для нас інструмент, щоб наводити порядок в області, – дослівно сказав О.Кайда.

Нагадаємо, на Раді регіонів, яка відбулася в останні дні старого року, Тернопільщину згадували як одну із тих областей, де не виконали доручення Президента закінчити перинатальний центр до Нового року, пише «Погляд"

 alt 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.