Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Сьогодні, в офісі міжнародного аграрної компанії «Мрія» Івана Гути, яка фактично належить родині екс-президента України Віктора Ющенка, податкова міліція мала вилучити документацію за рішенням суду. Найбільша  компанія Тернопілля, яка є одним із лідерів в аграрному секторі України, підозрюється в махінаціях у сплаті податків. Ця інформація отримана тернопільською інтернет-газетою «Про все» з достовірних джерел у місцевій податковій

Дивною є ситуація тому, що агрокомпанія «Мрія» активно підтримувала дружину губернатора Валентина Хоптяна –Надію  - на парламентських виборах.  Вона активно боролась проти кандидата від об’єднаної опозиції Михайла Апостола. Проте, податківці намагаються у цей час вилучити документи. Найдивнішим є продовження цієї історії: до офісу компанії «Мрія» через вікно заліз народний депутат України від опозиційної політичної партії «Свобода» Михайло Головко. Від руки нардеп написав на аркуші, що це приміщення є приймальнею народного депутата. Податківці розсміялися з такої комедії і продожили свою роботу. Михайло Головко не заспокоївся, почав погрожувати, що всіх податківців буде звільнено з роботи. Для переконливості своїх слів юний нардеп почав зривати пагони з працівників податкової міліції.

Окрім того, Михайло Головко, за словами джерел «Про все» виніс з офісу два величезних  кульки з грішми у купюрах по 500 гривень. За оцінкою самих податківців, з офісу винесено понад 1,5 мільйони гривень.

Цікаво, чи не почав представник «Свободи» відробляти таким чином кошти від родини, яка є фінансовим донором Партії Регіонів?

На телефонні дзвінки від «Про все» Михайло Головко не відповів.

  alt  

Коментарі  

 
+2 #12 Знаючий 22.01.2013 23:08
Згідно декларації за 2011 рік, яку подавав ще кандидат Головко до ЦВК, він в той рік не заробив жодної копійки!!!! Жінка так само. А жити ж треба! Жив собі чоловік на тіньові фінанси, а тут така можливість - став народним депутатом! Можна погуляти :lol:
Цитувати
 
 
+3 #11 азаров 21.01.2013 22:58
шкода - ще одна партія коту під хвіст!!! коли вже ви наїстеся?
Цитувати
 
 
+6 #10 слава 20.01.2013 09:29
Головко разом Дмитришином здали Бочарову Збараж-вже зараз відкрито, за пару срібняків під час виборів.Голодранці,які політичні гасла почали матеріалізувати в гривні.Все це зрадою вчорашніх побратимів, друзів та виборців. А з Гутою -це просто епізод заробити. Хотіли б захистити насправді-захищали би всі.
Цитувати
 
 
+1 #9 оленочка 19.01.2013 19:37
дуже цікава інформація, судячи з коментарів активно її зачитаують самі свободівці. Дивна ситуація з того, що якщо Гуту почав давити режим януковича, що в принципі не можливо, бо він дуже дружить з хоптяном, і якщо муц нічого не добився роблячи запити на гуту, то який тут режим і т. д., а питання полягає в тому чого Гутут не захищає Апостол, це ж його округ, він такоє опозиціонер, чого захищати такого великого платника податків поліз одни головко де був сиротюк, кайда і інші борці з режимом????
Цитувати
 
 
+5 #8 ред.ТТ 18.01.2013 22:14
так-так, всі хто осмілюється писати щось критичне і правдиве про свободівців - звісно ж на гачку у влади/режиму/і.п. А те що податкова сьогодні офіційно підтвердила дикі потуги Головка вчепити папірчик з написом "приймальня Міська" в кабінеті агрофірми - це звісно також брехня, ну як можна бути таким зомбованим адептом партії, просто жах і сміх...
Цитувати
 
 
+4 #7 Володимир 18.01.2013 16:51
ТТ не опускайтесь до рівня "про все", бо навть плінтус не перелізите!
Цитувати
 
 
-3 #6 Вулична газета №2 18.01.2013 13:27
Навіть ми б такого не змогли видумати))не даром ви намбер ван)))
Цитувати
 
 
+1 #5 Володимир 18.01.2013 13:22
Коли "режим" прийде в гості до редактора "Тернопільського тижня", то може аж тоді він почне розуміти, що є моменти, коли треба писати ОБЄКТИВНІ статті, а не поширювати "смачну замануху". Сумно.
Хоча можливо власник сайту вже давно на гачу в "режиму".
Цитувати
 
 
+4 #4 ВАСЯ 18.01.2013 09:05
Присвоїти звання герой партії регіонів
Цитувати
 
 
+1 #3 ВАСЯ 18.01.2013 09:03
чому б не притягнути до відповідальност і Верховна Рада проголусувала б
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.