Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

18 січня президент призначив головою Чортківської РДА Степана Кобіса, який останнім часом працював першим заступником голови Заліщицької РДА.

Це кадрове рішення Банкової ще раз підтверджує надзвичайні лобістські можливості давнього товариша Кобіса – голови Заліщицької РДА – Олега Барчука. У період намісництва Хоптяна Барчуку вдалося значно посилити свої позиції. Крім власного кар’єрного просування (далеко не остаточного!), він добився посади голови сусідньої Борщівської РДА для Ярослава Верхоли. Розставив власні кадри у Заліщицькому.

У послужному списку колишнього працівника міліції посади екс- начальника обласної ДАІ та податкової поліції та бізнес-інтереси у різних сферах. Також його пов’язують з синьківським олігархом Дмитром Фірташем, чиї інтереси заліщицька влада активно просуває. Крім тепличного комбінату у Синькові у Фірташа прокинувся інтерес до аграрного бізнесу.

Очевидно, що досвідчений “кучміст” Кобіс вдало вписується у “модель” Барчука.

На межі століть за часів президентства Леоніда Кучми новий керівник Чортківщини кілька років очолював Заліщицьку держадміністрацію. Потім перебрався керівником в представництво антимонопольного комітету області. Звісно, чиновник не забув написати заяву на вступ до Партії регіонів.

Крім того, Кобіс стане п’ятим головою РДА на Тернопільщині з часів Кучми, якого Янукович відновив на посаді. Раніше на посадах голів РДА з’явилися Фелікісім Ментух (Зборівський район), Ярослав Тринька (Бережанський район), Василь Савка (Бучацький район) та Юрій Фецович (Кременецький район). Також за часів розвинутого кучмізму головою райадміністрації на Хмельниччині працював Валентин Хоптян, пише ЗЗ.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.