Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Тернополі перевізники зобов’язані перевозити безкоштовно не менше 6 пільговиків усіх категорій.

Управління транспорту не впоралося з покладеним на нього завданням, – заявив міський голова Тернополя Сергій Надал. Не була ретельно вивчена потреба тернополян, і, як наслідок, – мешканці міста не отримали своєчасної інформації про зміни правил проїзду в громадському транспорті. Із 1 червня право на необмежений безкоштовний проїзд залишилось лише для 7 категорій пільговиків. Проте вже через кілька днів і це рішення скасували.

Сергій Надал, міський голова: «Враховуючи те, що дана кількість пільговиків не влаштовувала самих пільговиків, враховуючи те, що випали з поля зору пенсіонери, які є одними з найменш забезпечених категорій населення, – прийнято рішення, що право на проїзд мають не менше 6 будь-яких пільговиків, незважаючи на групу інвалідності, чи це пенсіонер».

Нагадаємо, що одним із головних пріоритетів передвиборної кампанії ще тоді кандидата на посаду міського голови Сергія Надала було питання про те, що обмеження кількості пільговиків є незаконним. Міська влада під час запровадження підвищення вартості на проїзд у громадському транспорті запевняла, що після підняття тарифів кількість пільговиків у маршрутках буде необмеженою. Однак за новими правилами водії можуть взяти лише шість пільговиків на маршрут.

Сергій Надал, міський голова: «Так, дійсно, за законом люди мають право на безкоштовний проїзд у громадському транспорті. Але є поняття «маршрутне таксі», яке взагалі не передбачає безкоштовного перевезення пільгових категорій. Незважаючи на це, нам вдалось домовитися з перевізниками, що в маршрутному таксі будуть їздити не менше 6 пільговиків».

Проїзд у соціальних автобусах, повідомляє ІНТБ, а таких на маршруті по одному, коштує 1 гривню 25 копійок. Міська вдала пообіцяла, що розклад руху такого транспорту з’явиться найближчим часом на кожній зупинці міста.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.