Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нам часто закидають, що ТТ надто вже "прискіпливо" ставиться до місцевих свободівців. Але ми переконані, що саме так і треба відноситися до правлячої в області та Тернополі партії, представників якої обрала собі громада краю. Щоправда, стовно тягнибоківців у нас ілюзій не було від початку. І чи не щодня ми тільки переконуємося в тому, що на мітингах, де треба гарно говорити про націоналізм, патріотичність, любов до Бога і неньки-України - це одне, а в приватному житті, яке вони думають, що приховали, ці "народні обранці", яким довірили свої голоси люди, зовсім інші. Подекуди, складається таке враження, що окремі політики, депутати тощо навіть не розуміють, що вони, ставши представниками органів місцевого самоврядування - стали людьми ПУБЛІЧНИМИ, а соцмережі в яких вони казна-що публікують - загальновідкриті для всіх. А отже ці політики мали б усвідомлювати, що до них в рази більше уваги прикуто і поводити себе адеквватно.

Декілька місяців тому наш сайт оприлюднив матеріал Поки головний свободівець Тернопільщини пан Кайда агітує за себе, ТТ проаналізував, як поводить себе його родина в соцмережах.

У статті ми приділили увагу тому, як себе веде у соціальній мережі "Вконтакті" син тодішнього очільника обласної ради, а тепер нардепа Олексія Кайди Богодар. До честі політика та його команди, ситуація на сторінці Кайди-молодшого змінилася на краще одразу після нашої публікації (На прикладі Олексія Кайди ТТ довів — політики починають відчувати відповідальність за свою публічну активність).

Та наші спостереження за тим, як ведуть себе публічні люди в соціальних мережах, продовжуються. І не даремно...

Як ми виявили, в реальному житті та в он-лайні деякі люди виглядають як дві протилежності. Наш черговий "герой" - депутат Тернопільської міської ради від ВО "Свобода" (виборчий округ №12 на мікрорайоні "Новий світ", тобто його обрали виборці, тернополяни (!?), а не пройшов у міськраду за партійними списками) Михайло Чорненький з "поганялом" "хірург" (фото 2), яке вписане в розділ "Ім'я та прізвище".

alt



Офіційна біографія ((http://deputat.te.ua/dep/detoptat/57/):Чорненький Михайло Володимирович, народився 9 червня 1984 року в місті Тернополі. Громадянин України. За національністю - українець. Освіта: вища медична, незакінчена вища юридична. В 2001 р. вступив на медичний факультет Тернопільського державного медичного університету ім. І. Я. Горбачевського, котрий закінчив у 2007 р. з відзнакою. В 2006 році визнаний кращим студентом року обласною рівня в номінації „Студент-науковець". 3 2006 року - член міської організації ВО «Свобода». На офіційному сайті Тернопільскої міськради цей "народний обранець" також поданий "правильно"

alt



А от на своїй сторінці в соціальній мережі "Вконтакті" пан Чорненький не такий "білий та пухнастий". Зокрема, депутат-свободівець постить, тобто поширює, фотографії антирелігійного спрямування.

Спочатку на фото, у яких впізнаються образи Матері Божої, стверджується, що це "брехня у різних подобах" ...

  alt  

а на іншому фото - церкву прирівнюють до алкоголю, називаючи ці дві речі крайнощами ...

   alt   

 

Ще одне фото висміює 10 Божих заповідей, на основі яких складено заповіді алкогольні ...

  alt  



До речі, пан депутат і сам не проти потягти коньячку. Особливо (як це видно з фотографії) торгової марки "Шабо" ...

     alt     



Ну і фото, яке нас дуже здивувало, оскільки невідомо, кому воно адресується. Не будемо загортати в папірець, але скажемо, що депутат М.Чорненький показує всім широко відомий некультурний жест, який можна приблизно протрактувати так: "а чи не пішли би ви..." ). Хочеться вірити, що це не стосується виборців...

alt

"Тернопільський тиждень"

           

Коментарі  

 
+4 #20 Петро м 15.03.2013 02:59
Такий самий порядний як його батько-злодій повиганяв людей з роботи а сам депо обдер до нитки- треба ж чимось синка дармоїда годувати дати копійочку на алкоголь...як тільки земля таких носить...
Цитувати
 
 
-2 #19 gurnevich 27.01.2013 11:17
Чого наїхали? Михайло - розумна і порядна людина, знаю його вже купу років. А Ви не хочете заглянути до себе на сторінку - скільки там усілякої гидоти!?
Цитувати
 
 
-4 #18 Puritan 23.01.2013 10:19
Спочатку щоб щось доносити до людей вивчіть граматику написання статей! Таких як ця підставних сторінок можна створити безліч і про любу людину! Навіть про Вас Журналіст "Професіонал"
Цитувати
 
 
+1 #17 Георгій 22.01.2013 14:47
Цитую Люда:
а я переконана саме про таке і треба писати, якщо цей депутат зневажає нашу віру і щей глузує з неї - про нього мають знати, а його братки-рідновіри-характерники хай хоть захлинуться піною злості і далі викладають себе з бухлом, журналіст молодчина що не полінувався зробити цю роботу, жаль в коменті неможна фотографію поставити, а тоб я тому пі.. два середніх пальці продемонструвал а.

Хех, яка вишукана християнська любов до ближнього, все з точністю до навпаки!!!
Від злості до віровизнання інших впродовж років захлиналися тільки християни, чого варті лише вогнища інквізиції.
Та й на практиці ж чомусь прокльони, піна і лайка линуть з Вашого, Людо, християнського писка.
І ще, про конституційні права на свободу віросповідання чули?
Мораль - перед тим, як докоряти іншим, детально подивись на себе.
Цитувати
 
 
+3 #16 Георгій 22.01.2013 13:46
Цитую Ірина:
то воно ще й медик? який раз переконуюся, які ж наші люди примітивні, коли голосують за партії, і це ж не сілюки якісь, а тиернополяни

Ірино, для того, щоб говорити про недолугість інших, для початку варто самій вміти писати грамотно.
Цитувати
 
 
+3 #15 Люда 21.01.2013 22:47
а я переконана саме про таке і треба писати, якщо цей депутат зневажає нашу віру і щей глузує з неї - про нього мають знати, а його братки-рідновіри-характерники хай хоть захлинуться піною злості і далі викладають себе з бухлом, журналіст молодчина що не полінувався зробити цю роботу, жаль в коменті неможна фотографію поставити, а тоб я тому пі.. два середніх пальці продемонструвал а.
Цитувати
 
 
-1 #14 Мольфар-Характерник 21.01.2013 22:18
Я особисто знаю Михайла довгі роки. І можу за честь вважати його своїм другом. Виборчі зобовязаня які він давав своєму електорату він справно виконує. При цьому як ніхто з мені відомих політиків! У вільний від своїх політичних обовязків він вільний робити все що йому завгодно (звісно в межах конституції). Мені відверто шкода цю журнгалюгу, яка за ради власної вигоди очернила погляди Михайла! З більшістю поглядів щодо релігії, громадянських, і ряду інших питань особисто Я згідний. І багато наших спільних знайомих також. Соц. мережа - це інформаційний простір спрямований на вузьку авдиторію, а це говорить про те що нікому своїх поглядів він не навязував. А цій паскуді, яка все оце понаписувала - Я скажу: "Перед тим як обсирати іншу людину перше краще її пізнайте, щоб самій не світити своїм голим задом перед громадськістю видатними журналістьським и відкритями"!
Цитувати
 
 
-3 #13 Олесь 21.01.2013 20:25
Цитую ред.ТТ:
до таких як Олесь - ну чому, знаємо що пан Чорненький як депутат від свободи один з незалежних, частенько має свою думку навіть в суперечках з Надалом, трохи конфліктує (опонує) з Окаринським, активний на своєму окрузі, навіть час від час працює з виборцями, намагаючись допомогти їм у вирішенні певних проблем. Так що без питань. А мали ми науазі продемонструват и, що на МІТИНГАХ і для преси свободівці одні - патріоти і сильно віруючі, а в житті поводяться поіншому. І пояснюємо - ми публікуємо не приватну переписку приватної особи, а публічну поведінку публічних людей у соцмережі, які йдучи в політику мали б розуміти, що вони тепер обрані народом. Відчуйте різницю. От і все...

Можете навести приклад де конкретно депутат Чорненький лицемірив і був сам не собою? Мені виглядає, що він якраз послідовний і завжди є таким як він є!
Цитувати
 
 
+9 #12 Інший Вася 21.01.2013 20:25
Цитую Вася:
та навіть якщо ти жид чи язичник, але поважай релігію інших людей, а не насміхайся з неї, чмо
Дивлячись як християни "поважають" язичників (особливо за тисячу років насильницької християнізації) , шось не дуже є за шо їх поважати.
Цитувати
 
 
+6 #11 ред.ТТ 21.01.2013 19:54
до таких як Олесь - ну чому, знаємо що пан Чорненький як депутат від свободи один з незалежних, частенько має свою думку навіть в суперечках з Надалом, трохи конфліктує (опонує) з Окаринським, активний на своєму окрузі, навіть час від час працює з виборцями, намагаючись допомогти їм у вирішенні певних проблем. Так що без питань. А мали ми науазі продемонструват и, що на МІТИНГАХ і для преси свободівці одні - патріоти і сильно віруючі, а в житті поводяться поіншому. І пояснюємо - ми публікуємо не приватну переписку приватної особи, а публічну поведінку публічних людей у соцмережі, які йдучи в політику мали б розуміти, що вони тепер обрані народом. Відчуйте різницю. От і все...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.