Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У 2002 році, я, Ільницький Геннадій Львович, купив земельну ділянку по вул. В.Великого у м. Чорткові (договір купівлі - продажу від 15 березня 2002 року, АЕР № 382737 (додається).

У зв’язку з тим, що мої суміжні землевласники приватні підприємці Гаворчак О.Д. та Гордієнко Ю.Е. не захотіли добровільно перенести павільйон що розташований на частині моєї земельної ділянки, я був змушений звернутися в суд.

Рішенням Чортківського районного суду від 1 квітня 2008 року № 2 – 3 мій позов задоволено і зобов’язано приватних підприємців усунути перешкоди мені у користуванні моєю земельною ділянкою (додається).

Верховний Суд України своєю ухвалою від 15 липня 2009 року № 6 -19234 св 08 залишив в силі рішення Чортківського районного суду (додається).

20 жовтня 2010 року отримавши Державний акт на право власності на земельну ділянку серія ЯИ № 805390 (додається) я думав, що судові тяганини на цьому закінчилися, але як виявилося, – помилявся.

Міська рада, за заявою моїх сусідів, «приймає» рішення від 21 червня 2012 року       № 571 (додається), яким відміняє своє попереднє рішення від 31 жовтня 2007 року  № 634 (додається), яке судами різних інстанцій було визнано законним.

Про наміри Чортківської міської ради розглядати питання про відміну рішення Чортківської міської ради від 31 жовтня 2007 року № 634 «Про розгляд заяви Ільницького Г.Л.» мене не повідомлено.

Про розгляд цього питання я взнав випадково від депутатів, які приймали участь у засіданні сесії Чортківської міської ради 26 червня 2012 року. Від них я дізнався, що це питання на комісіях не розглядалося, як це передбачено регламентом Чортківської міської ради, а включено його під час проведення сесії до Порядку денного у питання «Різне» під назвою: «Розгляд заяви Гаворчака О.Д. та Гордієнко Ю.Е. про скасування рішення Чортківської міської ради від 31 жовтня   2007 року № 634». Згідно з Регламентом Чортківської міської ради у питаннях «Різне» Порядку денного сесій Чортківської міської ради нормативні акти не приймаються, а пропозиції головуючого та депутатів фіксуються в протоколі та мають рекомендаційний характер

Два тижні я ходив за головою міста Вербіцьким М.В. щоб він надав мені рішення Чортківської міської ради або офіційну відповідь про результати розгляду цього питання. Та в кінці кінців голова міста сказав, що таке рішення є, але він його ще не підписав і краще для мене буде, коли я продам свою земельну ділянку приватним підприємцям, інакше він підпише це рішення і в мене і так все заберуть. Я не погодився продати. І тільки в кінці липня я отримав копію цього рішення від 21 червня 2012 року № 571 «Про скасування рішення Чортківської міської ради № 634 від 31 жовтня 2007 року» (додається).

За інформацією депутатів рішення Чортківської міської ради від 21 червня 2012 року № 571 на сесії не приймали. Я звернувся в Чортківську районну прокуратуру із заявою у якій описав неправомірні дії міського голови Вербіцького М.В. які полягають у фальсифікації ним рішення Чортківської міської ради від 21 червня 2012 року № 571.

Я надіявся, що прокуратурою Чортківського району буде витребувано аудіо запис, перевірено порядок підготовки розгляду питань та порядок прийняття рішень, протоколи комісій, явку депутатів на пленарному засіданні, опитано депутатів Чортківської міської ради які були присутні на сесії під час розгляду цього питання. Через два тижні я прийшов в прокуратуру дізнатися як проходить перевірка наведених у моїй заяві фактів. Відповідь прокурора мене шокувала. Він направив мою заяву до міського голови, який пообіцяв прокуророві створити комісію, яка має встановити законність винесених рішень судів першої інстанції та Верховним Судом України. Те що це рішення є сфальсифікованим, він зі мною навіть не хотів розмовляти.

Що мені робити? Як захистити своє право? Невже правоохоронні органи не зможуть довести такі дії незаконними і захистити моє конституційне право? Якщо так, то з цієї ситуації виходить що голова Вербіцький М.В. може використовуючи своє службове становище маніпулювати як йому заманеться. На сесії можуть розглядати питання одного змісту, а після сесії міський голова може створити рішення яке може мати зовсім інший зміст і він не понесе ніякої відповідальності бо сфальсифіковане рішення нібито прийнято радою.

Як захиститися від беззаконня, яке чинить міський голова Вербіцький М. В?

З повагою Ільницький Геннадій Львович

моб. тел. + 38 050 624 03 98


     alt:

На фото: міський голова Чорткова Михайло Вербіцький

"Тернопільський тиждень"

 

 

 

Коментарі  

 
+4 #2 РОБІН ГУД 28.01.2013 17:50
Так.Це правда.Такий вже він чоловік!Все йому мало і мало!І на всьому хоче заробити! Його б воля то ціле б місто продав!Повний "БЕСПРЕДЄЛ"! Куда правоохоронні органи дивляться? Чим займаються?
Цитувати
 
 
+6 #1 Галина 23.01.2013 14:08
Співчуваю, бо знаю, що в міській раді великий бардак на чолі з Вербицьким. Ті люди заплатили йому. Немає до кого звернутися, і правди ви не знайдете, бо живемо в такій країні.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.