Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Бюджет міста Тернополя недовиконано більше, ніж на 5%. Це найгірший показник за останні роки.

Для колишнього податківця Сергія Надала і його “податкової” команди – це явна ознака втрати кваліфікації. Незважаючи про гучні заяви про наведення порядку міська влада не знайшла прихованих ресурсів для виконання дохідної частини бюджету. Навіть не допомогли десятки мільйоів щедрих вливань з держбюджету на погашення боргів по зарплатах.

Цікаво, що фінансовий блок в команді Надала очолює його найближча соратниця Вікторія Остапчук. Усі прибуткові напрямки (майно, земля, оренда) перебувають під патронатом екс-податківців. Але очевидних старань з боку фіскалів по наповненню міської казни, судячи з результатів року, місто не побачило. Не було гучних земельних чи майнових аукціонів, натомість комунальне майно і власність у місті “фіскалів та націоналістів” відходить по мінімізованих схемах. Здебільшого приватизація відбувається під викуп, а виділення землі в обхід аукціонів – через комунальні “прокладки”, або через суборенду, пише ЗЗ.

Напевно, про це будуть дорікати Надалу депутати-опозиціонери на наступній сесії.

 Сергій Надал, тернопіль, мер, міський голова, Тернопільський тиждень 

Коментарі  

 
0 #1 Миколка 25.01.2013 10:03
а Азаров по вашому ні при чому?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.