Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Раніше ми повідомляли, що депутат обласної ради регіонал Павло Федик (на фото) може змінити місце роботи. Колектив ВПУ №4 висловив йому вотум довіри на посаду директора. Зараз іде процес погодження та затвердження кандидатури. Але мало хто ставить під сумнів, що його попередня посада – перший заступник генерального директора ОДТРК – довго буде вакантною. Як ми і обіцяли в попередній статті, пропонуємо знайомство з імовірними кандидатурами, які, на нашу думку, можуть і мають шанси посісти посаду першого заступника генерального директора Тернопільської обласної державної телерадіокомпанії.

Юлія Винокур

Вона вже боролася за місце генерального директора у відкритому конкурсі, який був оголошений декілька років тому. Тоді вона програла теперішньому очільнику ОДТРК Р.Заяцю. В Тернополі одразу поширилося щонайменше 2 чутки. Перша: не все гаразд на телеканалі ТВ-4, якщо його багаторічний керівник планує залишити свою посаду. Друга: бій за крісло «генерального» відбувався між депутатами Верховної ради України Ярославом Джоджиком (фактичний власник ТВ-4), який хотів розширити свій вплив на телевізійне середовище, і Орестом Муцом, якого Роман Заяць влаштовував на 100% та активно співпрацював з паном Муцом як Народним депутатом. Зараз, коли і один і другий нардепи стали звичайними людьми, а ТВ-4 позбулося політичного даху, цілком можна припустити, що, за певних умов, Юлія Винокур не проти почути пропозицію стати першим заступником керівника державної телерадіокомпанії.

Олег Удич

Зараз він займає посаду редактора на місцевому телеканалі ІНТБ (входить в коло інтересів екс-мера, а нині депутата міської ради Р.Заставного). За останні 2 роки канал суттєво укріпив свої позиції на медійному ринку Тернополя. Новини телеканалу не раз ставали предметом широкого обговорення проблем, порушених журналістами, а авторські програми О.Удича завжди були перенасичені вільнодумством та бажанням допомогти людям. От тільки чи комфортно йому буде працювати на державному каналі, де існують свої рамки подачі матеріалу та свій стиль формування новин? На його користь – знайомство з «гуманітарним» заступником голови ОДА П.Гочем, який є формальним куратором роботи телерадіокомпанії. Не виключено, що пропозиція пану Удичу може стосуватися і більш ширшого кола повноважень: внаслідок реорганізації управлінь та відділів в облдержадміністрації, в нього може з’явитися тепле чиновницьке місце.

Юрій Заруцький

Його вважають найбільш реальним претендентом на вакансію першого заступника генерального директора ОДТРК. Зараз він працює прес-секретарем голови ОДА. На цій посаді пан Заруцький перебуває вже 8 рік, переживши не одного керівника області. За станом душі, він радійник і доволі комфортно почував себе на «світлій пам’яті» радіо «Тернопіль». В нього теж непогані відносини з П.Гочем, який може стати останньою інстанцією в прийнятті такого роду рішення. До сильних сторін Ю.Заруцького можна віднести тісну співпрацю ОДА та ОДТРК. Тому він знайомий, як з структурою телерадіокомпанії, так і зі стилем та формами роботи. Якщо вірити американським вченим, що роботу потрібно міняти кожні 5 років, то Юрію Романовичу – саме час. Йому можуть відкритися на новій посаді нові перспективи для самореалізації та внесення свіжості в роботу державного телебачення, а особливо, радіо. 

Лариса Михальська

 Зараз вона очолює телевізійний напрямок в облдержтелерадіокомпанії, веде свою авторську програму і вже давно заслужила на підвищення. Це людина, як то кажуть, з середовища, і вона буде найбільш органічно дивитися на посаді першого заступника.

Хтось з регіоналів

Оскільки заступник голови ОДА П.Гоч є членом Партії регіонів і він зіграє головну скрипку в призначенні першого заступника генерального директора ОДТРК, то можна припустити, що цю посаду посяде хтось з однопартійців пана Гоча. Прикладом може бути той же Федик, який на своїй посаді фактично не брав участі в житті телерадіокомпанії та був там виключно «працевлаштований».

Зрештою, ділити шкіру не вбитого ведмедя ще зарано. Адже вакансія з’явиться тільки тоді, коли згадуваний нами пан Федик стане директором ВПУ №4, пише "Погляд"

     , пише ""Поглядalt      

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.