Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Народний депутат Михайло Головко, з якого обласна прокуратура хоче зняти депутатську недоторканність, захисту пошукає у Генерального прокурора України. Саме Віктору Пшонці відправив своє депутатське звернення нардеп. У ньому, як запевняє Михайло Головко, все чітко розписано і викладені всі події, які відбувалися 17 січня в селі Васильківці Гусятинського району. Тут, як відомо  розташовані підприємства, що входять до складу агрохолдингу «Мрія» Івана Гути.

Михайло Головко вважає, що слідчі податкової міліції вчинили низку незаконних дії, в яких містяться ознаки кримінального правопорушення. Зокрема, незаконно проводили обшук, перевищили свої службові повноваження та перешкоджали діяльності народного депутата.

Незаконність перебування податківців в офісі компанії «Мрія» нардеп доводить копією постанови, зміст якої сьогодні зачитав журналістам.

– Надати дозвіл на проведення обшуку в приміщенні адміністративного будинку та комплексу за адресою Тернопільська область, Тернопільський район, село Васильківці, там вулиця Незалежності і так далі. Вони поплутали райони і, відповідно, з тією неправомірною, не правочинною ухвалою приїхали робити обшук. На що я їм звернув увагу, що ви, перепрошую, правоохоронці, адреси сплутали. Ви можете з такою постановою в будь-яку хату увірватися, сказати, що у вас є постанова. Але постанова містить зовсім інші райони. Не Гусятинський, а Тернопільський, – розповів нардеп.

Народний обранець також стверджує, що податкові міліціонери на це зауваження не відреагували. Більше того, вони зірвали табличку із надписом, що це приймальня народного депутата України. А у Михайла Головка, виявляється, є договір оренди на це приміщення, укладений ще 3 січня цього року.

– Але, на жаль, приїхавши на місце, мене не хотіли туди впустити в приймальню, була зірвана моя табличка. На що я теж звернув увагу. На це правоохоронці не реагували. Враховуючи ряд тих порушень, які чинили правоохоронні органи щодо діяльності депутата і незаконності перебування і проведення всіх цих дій, то зараз Генеральна прокуратура це буде розслідувати, і подивиться, кого притягнути до кримінальної відповідальності і з кого там будуть знімати недоторканість. Це ще ми побачимо, –  пригрозив народний депутат.

Але не тільки до правоохоронців має претензії «свободівець». Під «гаряче» слівце депутата потрапили і ті журналісти, котрі написали, що до приміщення Михайло Головко потрапив не через двері, як усі нормальні люди, а через вікно.

– Обкурені журналісти можуть і казати, що через вікна хтось пролазив, – недобираючи слів сказав нардеп.

Також, як запевняє парламентар, немає нічого дивного в тому, що його громадська приймальня розташована в селі саме у Гусятинському районі. Цей район, до речі, не входить до округу, від якого пан Головко виграв на виборах.

– Партія наша прийняла таке рішення, враховуючи, що у нас три депутата в області, де п’ять округів, ми розподілили між трьома депутатами курування округів там, де немає наших депутатів. Враховуючи округ шістдесят… п’ятий, шістдесят шостий, шістдесят шостий є він межуючим з моїм округом. Відповідно, за цей округ відповідаю я. Олег Сиротюк за інші два округа, Олексій Кайда – в Тернополі. Ми розподілили таким чином, – пояснив Михайло Головко.

Таке пояснення, до речі, дещо дивує. На одній із нещодавніх прес-конференцій Олексій Кайда повідомив, що Олега Сиротюка, який пройшов до парламенту за партійним списком, було призначено куратором Полтавської області. І не аж ніяк не уповноваженим від «Свободи» у двох тернопільських округах. Тим більше, у Теребовлянському округу, до якого входить і Гусятинський район, перемогу на виборах здобув узгоджений кандидат від опозиційних сил, «бютівець» Михайло Апостол, прямим обов’язком якого якраз і є захист мешканців, підприємців і підприємств даного району. Чому саме Головко, а не його тезка Апостол «випадково» відкрив громадську приймальню у Васильківцях, питання залишається відкритим, повідомляє ЗЗ.

     alt     

Коментарі  

 
0 #1 азаров 27.01.2013 13:46
брехнею весь світ обійдеш, але тільки один раз ....... хоча і того забагато, якщо люди мудрі.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.