Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Свободівець Костянтин Красовський (на фото) взяв і "обгадив" депутата Тернопільскої облради Степана Барну в своїх дописах в соцмережі та у всеукраїнському виданні.

От і допис цього «високоінтелектуального» представника ВО «Свободи», який, загальновідомо, не піариться, а покращує життя рідного краю разом зі своїми ідейними побратимами…

Степан Барна намагається вийти в політики українського масштабу за рахунок паплюження ВО «Свобода».
Знайшов статтю в інтернеті, як наш «відомий» політик почав піклуватися за дітей сиріт, не вивчивши проблему з середини. В його бутафорній статті не зазначено скільки дітей-інвалідів всиновлених іноземцями були зґвалтованими, вбитими неадекватними опікунами… Адже в Україні репродукція населення і без того на низькому рівні. ВО «Свобода» має на меті в подальшому впровадити програми соцзахисту українців в своїй державі не отримуючи подачок від нерезидентів нашої держави.
Степан Барна піарючись на справжніх проблемах порушує національні принципи та партійну дисципліну «Фронту Змін», оскільки це питання узгоджено з його політичними лідерами. Проте, амбіції Степана вище, головне ПІАР!

А от, власне, і роздуми пана Барни на своєму блозі в Газета по-українськи, які так чомусь критикує свободівець Красовський

Життя прожити це не поле перейти – гласить народна мудрість. А життя інваліда безбатченка це не просто поле перейти, в нашій країні – це перейти через кілька кіл пекла. На жаль в Україні досить гостро стоїть проблема всиновлення дітей-сиріт.

Я був здивований, ні – шокований, коли почув що план Путіна хочуть реалізувати в Україні. А найбільше мене вразило те, що його впроваджують в життя партія, яка називає себе націоналістичною. Що ж, перешкоди у видобутку сланцевого газу в Україні, заборона всиновлення дітей-інвалідів іноземцями, ненависть щодо мігрантів з інших країн, популізм замість реальної політики, активне формування іміджу України, як ксенофобської держави….хто і навіщо так активно впроваджує "план Путіна" в Україні?

Повертаючись до дітей, хочу зазначити, що не чув, аби хтось з цих політиків всиновив дитини-інваліда, але вони активно виступають за те, щоб їх не всиновлювали іноземці. І це при тому, що в Україні близько 100 тисяч дітей-сиріт. З них понад 90 відсотків діти, які мають різні важкі захворювання, як то "синдром дауна", ДЦП та ін. В такої дитини, переважно, тільки два виходи – бути усиновленим та отримати лікування за кордоном, профінансоване батьками іноземцями, або прожити в інтернаті до повноліття, а далі перебратися в інтернат для інвалідів. То такого майбутнього для дітей-сиріт хоче "найбільш" націоналістична партія?

Одним словом, судячи із заяв та дій цих політиків вони рухаються в фарватері політики партії, але питання - чи української?

      

 

Коментарі  

 
+1 #7 Йой... 28.01.2013 11:09
СВОБОДА- ЛОХОТРОН !!! :P
Цитувати
 
 
+4 #6 почаївець 26.01.2013 22:55
а чого змахує - він дійсно пі..р....
Цитувати
 
 
+4 #5 Світланка 26.01.2013 22:12
Мені не шкода-дані з Фейсбуку.З його сторінки.Чисто випадково вийшла-через сторінку Барни
Цитувати
 
 
+3 #4 ред.ТТ 26.01.2013 21:52
до Світланки - а це Ви зараз серйозно? якщо можна то в приваті скиньте якісь зсилочки на інформацію, ми б собі "покопалися", звідки то в Почаєві такий "патріотичний" депутат взявся з таким іміджем і зачісками:)
Цитувати
 
 
+4 #3 Світланка 26.01.2013 21:47
Він походить з Адєси,в школі вчився1987-1998 роки-в Краснодарському краї матушки Расєї,потім у харківському ВУЗі.Ото які в нас свободівці-як не з Бердянська,то з Росії.В нього хоч громадянство України є,чи як всі росіяни,має два паспорти?
Цитувати
 
 
+3 #2 Вася 26.01.2013 21:04
щось цей чувачок на пі..а змахує, але ну так, вони ж себе люблять фоткати:) дибіло...ди, а морда то ж пейсата:)
Цитувати
 
 
+4 #1 Світланка 26.01.2013 20:55
Цілком погоджуюся з Барною в даному питанні.ДІЙСНО-А ВОНИ СКІЛЬКИ ДІТЕЙ СИРІТ ВСИНОВИЛИ?Демографічна ситуація їх хвилює?А в них в сім'ях по скільки дітей?Одна тільки Чашка трьох має.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.