Нове на сайті:
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Давайте, недруги, закиньте вкотре, що ТТ свободівців як таких «не любить».

Але факти свідчать про інше.

Ми просто пишемо правду.

Тижнів два тому була подія, яка сколихнула багатьох. Щоб не вдаватися в подробиці, просто перечитайте наступні дві публікації з нашого порталу

Звідки в депутата-свободівця Богдана Попадина припущення, що 18-річна дівчина в Тернополі загинула невипадково? Коментарі людей….

В Тернополі дівчина загинула в сусідньому від свого будинку

Наші колеги з сайту ДОБА зясували деталі трагедії, яка трапилася в родині молодої тернополянки.

Але цю ТРАГЕДІЮ, чомусь, "обгадив" саме свободівець, депутат Тернопільської міськради Богдан Попадин. І правоохоронці підтвердили, що тягнибоківець незрозуміло чому такі речі писав. Але навіть попри все – ми закликаємо пана Попадина – поясніть чому так Ви поступили? Ми відкриті для Ваших коментарів, роздумів, припущень…

Друзі та родичі 18-річної Тетяни Слюсарчук досі не можуть оговтатися від непоправної втрати. Молода дівчина померла 14 січня, гостюючи у свого хлопця від отруєння чадним газом.

Як розповідають друзі загиблої, Таня (на фото) вчилася в 11-ій школі м. Тернополя, а після 9-го класу поступила в друге училище, бо хотіла якнайшвидше стати самостійною та заробляти собі на життя. Після закінчення, дівчина працювала продавцем взуття, а весь всій вільний час присвячувала найдорожчим людям – друзям, родині та коханому.

- Таня була милою, красивою, веселою, позитивною, розуміючою і дуже світлою людиною, – розповідає ДОБІ подруга Тетяни Слюсарчук Христина. – З нею люди частіше сміялися, ніж плакали. Ми були найкращими подругами, хоча друзів у неї було дуже багато, бо вона ніколи нікому не бажала зла і завжди була щирою. Для нас вона буде вічно живою Смерть краде наших близьких, але залишає про них нам світлу пам’ять.

За словами співрозмовниці, в Тані є ще дві сестри – старша та молодша, з якими в неї були дуже дружні і теплі стосунки. З хлопцем, в якого знайшли загиблу дівчину, вона зустрічалась вже давно, він теж жив у Тернополі.

- Особисто я бачила її ще перед Миколаєм, бо Таня працювала, а я вчилась, – каже Христина. – Мабуть Таня відчувала, що помре або їй було неспокійно на душі, бо перед тим, як це сталось,вона обдзвонила багатьох друзів – просто спілкувалася.

Нагадаємо, що 18-річну Тетяну Слюсарчук знайшов її хлопець у ванні на Фабричній, 7. Медики допомогти дівчині не змогли – вона була без ознак життя. Експертиза показала, що причиною трагедії стала несправність газової колонки, що призвело до отруєння чадним газом.

            

Коментарі  

 
-4 #5 правда 31.01.2013 06:17
Ой.та прикро.але Тт має знову нову тему написати про "Свободу".Що би вони писали .якби не "Свобода"Та лишіть тих свободівців хоч трохи в спокоїї!!!!!!!! А бідна дівчинка.а зараз батьки ще в більш жахливому стані.в якій би ситуації це не сталося.а дівчини нема.а біль для родини не стерпна!Мої співчуття рідним!А ця газета -надто брехлива!
Цитувати
 
 
+1 #4 ред.ТТ 31.01.2013 00:47
пані Лариса, ми дійсно співчуваємо біді сімї, родини, друзям цієї дівчинки, і це вже напевне зрозумло. В іншому випадку не "лізли" б довести до відома НАШИХ читачів, які нам довіряють, що цей цей чоловік поступив неправильно, як мінімум...
Цитувати
 
 
+1 #3 Лариса Попик 31.01.2013 00:31
Знаете, тут не йде мова про друз1 1 недруги Попадина, але треба дивитися правд1 в оч1., попадину, як депутату, не говорячи про просту людину, зовс1м не личило писати неправдив1, не достов1рн1 факти т1е1 под11, В1н дуже ранив сво1м висловлюванням родини з обох стор1н, тому що в1н напевно, написав сво1 припущення, а не в1домост1 в1д внутр1шн1х орган1в, т обто сл1дчих орган1в. В1н д1йсно опаплюжив загиблу д1вчину 1 того , як в1н писав "старого зека " .а до його в1дома,цей стари й зек е дуже хороша людина, 1 це траг1чне сталося не по вин1 того "старого зека" 1 ця Таня не тягалася.не проживала з зеком, а вони зустр1чалися.1 м1ж ними було кохання 1 любов. То чому ж той самий Попадин не 1золюе Януковича 1 таких як Янукович.бувших зек1в кер1вник1в, депутат1в в лагеря. як в1н писав в своему коментар1? 1 ще одне таке питання- в1н писав за алкогол1к1в, наркоман1в, а що в1н зробив як депутат, для л1кування тих самих наркоман1в,,
Цитувати
 
 
+1 #2 ред.ТТ 31.01.2013 00:02
чуєш Олесь, читай статті вказані в публікації, а якщо ТТ тобі не коміфльо, то оофіційну інформацію УМВС Тернопільської області... ну або йди слухати шепіт і соплі свого депутата...
Цитувати
 
 
-3 #1 Олесь 30.01.2013 23:01
Наведіть цитату де Попадин паплюжив дівчину! Він казав, що в тій квартирі жив зек. Враховуючи, що "чомусь" чадним газом дівчина задихнулась ВНОЧІ У ВАННІЙ, а в решті квартири все гаразд - явно видається дивним. Досить дивно, що чуйна і взірцева дівчина не будучи у шлюбі проживала з зеком.
Хоча це ж не істина, а припущення!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.